Horecamakelaars en -taxateurs van waarde

Onze makelaars en taxateurs begeleiden bij de aankoop, verkoop, taxatie, huur of verhuur van horecabedrijven. Dat doen we dagelijks met veel plezier. In heel Nederland. We adviseren, taxeren, onderhandelen, bemiddelen. Al dertig jaar met succes.

Bovenal ontzorgen we. Want uiteindelijk proosten we graag samen op jullie succes.

Onze kernwaarden? Professioneel, no-nonsense en met verstand van zaken. Met klantbelang altijd op de eerste plaats. Zo lopen we voorop in de markt. Zonder onszelf voorbij te lopen.

Daarom zijn we ook de voorkeursleverancier voor veel eigenaren van horecabedrijven, banken en beleggers in horecavastgoed. En hebben we zo beetje bij beetje het grootste horecanetwerk van het land gebouwd. Een netwerk waar ook nieuwe opdrachtgevers (van harte welkom!) direct van profiteren.

Meet the team

Klein Parijs

Super fijne en betrouwbare makelaars. Oprecht betrokken, zet waar nodig altijd een stap extra en weet de goede match te vinden. Ik heb mijn zaak met een goed gevoel over kunnen dragen, alles netjes geregeld en afgehandeld dankzij Youp. Dankjewel!

Achmed Aouam

Eigenaar van Restaurant Klein Parijs

Fam. van der Sterren

“VDW Horecamakelaars is voor mij dé aan- en verkooppartner bij horecatransacties. Ik vind ze zeer professioneel en kundig. Ze gaan door waar anderen stoppen. Zo denken ze vaak één stap vooruit om samen met mij de juiste strategie te bepalen. Toppers!”

Fam. van der Sterren

Aan- en verkoop hotel, restaurant en café in Amsterdam

The Colour Kitchen

“Door de professionele en doortastende bemiddeling van VDW Horecamakelaars hebben wij een van onze vestigingen succesvol verkocht. Dankzij de ruime ervaring in het makelaarsvak en de persoonlijke aanpak hebben wij dit traject – ondanks de lastige momenten en de moeilijke keuzes – als zeer prettig ervaren.”

Arne Flantua

The Colour Kitchen

Fat Phill’s Diner

“We hebben al ruim een jaar een topsamenwerking met VDW Horecamakelaars. Bovendien is Jorran zeer persoonlijk betrokken bij de groei van onze franchiseformule. Het bedrijf is uiterst betrouwbaar en geeft altijd passend advies.”

Armin Vahabian

Fat Phill’s

Fletcher Hotels

”Een betrouwbare en degelijke organisatie met verstand van zaken. Voor het snelgroeiende Fletcher Hotels hét aanspreekpunt voor taxaties en aankopen.”

Rob Hermans

Fletcher Hotels