Albertina
Veenstra

Marketeer

Tijdens haar stage in het laatste jaar van de studie Leisure Management op Stenden in Leeuwarden wordt Albertina direct een baan aangeboden en werkt ze vijf jaar met plezier bij Vakantieparken Weerribben Wieden. Hier, en tijdens haar studie en vrije tijd, verdiept en focust ze zich vol enthousiasme op marketing & communicatie.

Het vergroten van de (online) zichtbaarheid van bedrijven is wat ze het allerliefste doet. En mede doordat ze is opgegroeid in een ondernemersfamilie, kruipt het bloed waar het niet gaan kan, doet ze dit ook nog in diverse opdrachten naast haar werk bij Van de Weerd.

Voor en tijdens haar studie heeft ze in de horeca gewerkt en de gastvrijheid zit ook in haar DNA. Oh, en als je kan zeggen dat lunchen of uiteten een hobby is, dan is het haar favoriete hobby.

Met Albertina’s kennis en ervaring worden huidige communicatiemiddelen en de brandingstrategie vernieuwd, nieuwe systemen in het bedrijf opgezet en wordt de (online) zichtbaarheid van VDW (en het aanbod) vergroot. Bovendien richt zij zich op de vormgeving van de brochures, het publiceren van de horecabedrijfsobjecten en draait ze advertisingcampagnes voor de objecten die een steuntje in de rug nodig hebben.

Het is geweldig om te zien dat ik mijn steentje kan bijdragen aan de groei van dit bedrijf. Ik hou er nu eenmaal van om dingen te vernieuwen, beter, efficiënter én mooier te maken, zodat het prettiger werkt en uiteindelijk een beter resultaat oplevert.

In contact komen met Albertina?