Horecataxaties

Of het nu gaat om verkoop, aankoop, verhuur, inhuur of financiering van een horecabedrijf of horecabedrijfsonroerend goed; een goed onderbouwd taxatierapport is een must voor succesvolle transacties en financiering.

Onze ervaren registertaxateurs zijn aangesloten bij de NVM, NRVT en REV én (belangrijker nog) taxeren dagelijks door het hele land (horeca)exploitatiegebonden vastgoed. Zo’n 350 ondernemingen per jaar! Van cafés tot hotels. VDW is onbetwist marktleider in deze discipline.

Hoeveel is mijn horecabedrijf waard?

Om de exacte waarde van een horecabedrijf (of een onderdeel) vast te stellen is het noodzakelijk om inzicht te krijgen in een aantal factoren. Daar vertellen we met plezier meer over in een gesprek, of lees hieronder verder.

Onze diensten

Vastgoed

Horecavastgoed taxeren? Van taxaties van de marktwaarde of taxatie markthuur van horecabedrijfspanden tot waardebepaling van pachtrechten, wij zijn ervoor.

Exploitaties

VDW is marktleider in het taxeren van horecabedrijven. Dankzij onze decennialange ervaring weten we precies wat concepten en formules, in relatie tot locatie en inventaris, waard zijn.

Markthuur (conform 7:303 BW)

Gebruikmaken van een wettelijke huurprijs-herziening conform artikel 7:303 BW? Samen stellen we de optimale huurprijs vast volgens algemene ontwikkelingen van het prijspeil.

Specifieke diensten

Wij bieden ook specifieke diensten aan, zoals het taxeren van bijzondere rechten en grondwaardes of haalbaarheidsonderzoek. Neem contact op voor meer informatie.

We delen graag onze kennis

Werkwijze

1. Kennismaking & offerte

Zodra we bericht ontvangen, per tel, app of mail, plannen wij een telefonisch kennismakingsgesprek in. Aan de hand daarvan maken we een offerte op.

2. Opname ter plaatse

Bij de opname ter plaatse lopen we uitgebreide vragenlijsten door, doen we een volledige ronde door het te taxeren horecabedrijf en verzamelen we fotomateriaal van de locatie.

3. Uitwerking & rapportage

Wij verstrekken de digitale (concept)rapportage binnen 14 dagen na opname en het verkrijgen van alle benodigde informatiestukken voor de taxatie.

4. Afronding & nazorg

Opdrachtgever krijgt de gelegenheid uitgangspunten te controleren en vervolgens maken we het definitieve rapport op. Na afloop zijn we altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden of om de rapportage verder toe te lichten.

Taxatie Bornerbroek

“Taxatie laten uitvoeren door VDW. Zeer professioneel, vakkundig, helder/transparant en zeer snel! Het rapport zeer uitgebreid, volledig en deskundig! Dank! Aanrader!”

Manuela Hoitink

Pandeigenaar horeca-object Bornerbroek

Hotel Dolores

Ben zeer tevreden met de taxatie van Remco Rijers net als 5 jaar geleden! Van de Weerd is een zeer professioneel en vakkundig bureau. De rapporten zijn enorm uitgebreid en geven goed inzicht in de materie. Een goeie taxatie voor een redelijke prijs!

Luuk Overwijk

Hoteleigenaar Dolores, Ameland

Kim van Oorschot

“Taxatie laten doen door VDW alles verliep perfect en was zeer snel geregeld. Uitgebreid rapport en alles mooi aangeleverd. Tevreden en tot de volgende keer!”

Kim van Oorschot

Pandeigenaar Ledig Erf in Utrecht

Contact

Een taxatie laten uitvoeren door een van onze NVM Register Taxateurs? Of meer informatie of vragen? Neem gerust contact met ons op via taxaties@vdweerd.nl of 030 2345 080