Dé makelaar voor de hotellerie

Op zoek naar een makelaar voor de aan- of verkoop van een hotelonderneming met (of zonder) vastgoed? Verhuurd hotel onroerend goed of voor eigen exploitatie? In een aandelen- of activatransactie?

VDW begeleidt al sinds jaar een dag hoteliers, hotelketens, ontwikkelaars en vastgoedbeleggers in deze (vaak) belangrijke stap. Voor zowel verkoop als aankoop met primaire focus op Nederland en Duitsland. Zo zijn wij dé aan- en verkoopmakelaar van de Amrâth hotelgroep en Fletcher hotels. Ons warme netwerk aan wie wij aanbod (in vertrouwen) kunnen aanbieden reikt van een herbergier die opzoek is naar een locatie met een paar hotelkamers tot aan de (inter)nationale ketens die behoefte hebben aan hotellocaties met meer dan 100 kamers.

Heeft u verhuurd hotel onroerend goed of overweegt u uw vermogen in hotelvastgoed te laten renderen? Ook dan kunt u rekenen op onze expertise en netwerk.

Wij ontzorgen en begeleiden in het gehele proces waarbij discretie hoog in het vaandel staat. Ons hotelteam – bestaande uit Bas Vanhijfte, Jeroen Pontenagel en Ingmar Bokma – beschikt over de nodige ervaring en heeft indien de situatie of transactie erom vraagt de nodige (vaste) externe adviseurs (waaronder een fiscalist, advocaat en bouwtechnicus) tot hun beschikking.

Referenties

Onze diensten

Verkoop/verhuur

Verkoop van een hotelonderneming in een huur- of eigendomssituatie? Verhuur van een (casco) hotelontwikkeling? Verkoop van een hotel in verhuurder staat? We begeleiden graag.

Aankoop/aanhuur

Op zoek naar een partner voor de expansie van uw hotelgroep? Of wilt u zich laten begeleiden voor de aanhuur of aankoop van een hotel, reken dan (graag) op VDW.

Gerichte zoekopdracht

De beste locaties, de mooiste gebouwen, de strategisch slimste kansen. We kennen de markt als geen ander en helpen je snel (off-market) vinden wat je zoekt.

Strategisch en juridisch advies

Wij adviseren en helpen bij het opstellen van overeenkomsten: ook wanneer we niet optreden als (verkopend) makelaar en het bijvoorbeeld om een koopovereenkomst, huurovereenkomst of indeplaatsstellingsakte gaat.

Verkoopproces

Ons driekoppige hotelteam werkt nauw samen en hebben ervaring in binnen- en buitenland. Zij weten waar ondernemers en organisaties naar op zoek zijn. Zij zijn daarmee het ideale vertrekpunt om een hotel te verkopen of verhuren.

Discrete verkoop

Hotelbedrijven worden doorgaans niet openbaar aangeboden, maar worden op een discrete wijze (veelal voorafgaand aan een geheimhoudingsverklaring) verkocht aan de juiste zoekende partij. Hiermee voorkomt u ruis binnen de bedrijfsvoering.

Amrâth hotelgroep

“VDW is erg duur.. maar elke euro meer dan waard!”

Giovanni en Kaspar van Eijl

Amrâth hotelgroep

Rob Hermans

“VDW is een betrouwbare en degelijke organisatie met verstand van zaken. Voor het snelgroeiende Fletcher Hotels hét aanspreekpunt voor taxaties en aankopen.”

Rob Hermans

CEO Fletcher Hotels

Fam. van der Sterren

“VDW Horecamakelaars is voor mij dé aan- en verkooppartner bij horecatransacties. Ik vind ze zeer professioneel en kundig. Ze gaan door waar anderen stoppen. Zo denken ze vaak één stap vooruit om samen met mij de juiste strategie te bepalen. Toppers!”

Fam. van der Sterren

Aan- en verkoop hotel, restaurant en café in Amsterdam