Referenties

Makelaardij

The Sandwich Company

Tijdens de verkoop zijn we op wat problemen gestuit, maar uiteindelijk allemaal zeer professioneel opgelost en vooral Hubert heeft hier zijn kwaliteiten laten zien! Prettige samenwerking.

Makelaardij

Thrill Grill

Zeer prettig samengewerkt aan een uitstekende deal. Strakke communicatie, altijd bereikbaar en geen probleem om een stapje extra te doen. Raad deze partij zeker aan!

Makelaardij

Klein Parijs

Super fijne en betrouwbare makelaars. Oprecht betrokken, zet waar nodig altijd een stap extra en weet de goede match te vinden. Ik heb mijn zaak met een goed gevoel over kunnen dragen, alles netjes geregeld en afgehandeld dankzij Youp. Dankjewel!

Taxaties

Taxatie Bornerbroek

“Taxatie laten uitvoeren door VDW. Zeer professioneel, vakkundig, helder/transparant en zeer snel! Het rapport zeer uitgebreid, volledig en deskundig! Dank! Aanrader!”

Taxaties

Hotel Dolores

Ben zeer tevreden met de taxatie van Remco Rijers net als 5 jaar geleden! Van de Weerd is een zeer professioneel en vakkundig bureau. De rapporten zijn enorm uitgebreid en geven goed inzicht in de materie. Een goeie taxatie voor een redelijke prijs!

Makelaardij

Café de Donder

Dit is een zeer betrouwbare, professionele horecamakelaar. Met verstand van zaken, een groot netwerk en goed gevoel voor fijne samenwerking.

Makelaardij

Fam. van der Sterren

“VDW Horecamakelaars is voor mij dé aan- en verkooppartner bij horecatransacties. Ik vind ze zeer professioneel en kundig. Ze gaan door waar anderen stoppen. Zo denken ze vaak één stap vooruit om samen met mij de juiste strategie te bepalen. Toppers!”

Makelaardij

The Colour Kitchen

Door de professionele en doortastende bemiddeling van VDW Horecamakelaars hebben wij een van onze vestigingen succesvol verkocht. Dankzij de ruime ervaring in het makelaarsvak en de persoonlijke aanpak hebben wij dit traject – ondanks de lastige momenten en de moeilijke keuzes – als zeer prettig ervaren.”

Makelaardij

Rolf Hopman

“Uitstekend geregeld! Alle voorkomende zaken bij verkoop en overdracht hebben ze uit handen genomen en dat alles vervolgens netjes geadministreerd.”

Makelaardij

Fat Phill’s Diner

“We hebben al ruim een jaar een topsamenwerking met VDW Horecamakelaars. Bovendien is Jorran zeer persoonlijk betrokken bij de groei van onze franchiseformule. Het bedrijf is uiterst betrouwbaar en geeft altijd passend advies.”