Nieuws & artikelen

4 januari 2023 | in Verkocht / verhuurd

Gastmaal, Utrecht

SONMAT breidt uit! Naast de altijd drukke SONMAT-vestiging aan de Voorstraat, opent Stacy binnenkort haar deuren aan dit prachtige pand aan de Biltstraat.

4 januari 2023 | in Verkocht / verhuurd

Vlampijpstraat 74, Utrecht

Alleen ga je soms sneller, samen kom je altijd verder. Aan de Vlampijpstraat in Zuilen ging deze vlieger op en creëren Nick en Rico (dankzij Viramah Vastgoed B.V. met hulp van VDW) een plek waar cultuur, onderwijs, werkgelegenheid, sport, kunst en cultuur duurzaam samenkomen. 

2 januari 2023 | in Verkocht / verhuurd

Flinders, Groningen

De eerste overdracht van het jaar is een feit! Flinders Café in Groningen heeft een nieuw eigenaar. Sven en Matthijs kozen ervoor om het café bij VDW horecamakelaars ter overname aan te bieden, om zich beter te kunnen focussen op hun andere horecabedrijven en nieuwe projecten.

31 december 2022 | in Taxaties

Taxaties in onzekere tijden

Covid, Oekraïne, hoge inflatie, energiecrisis. Zo maar een aantal extreme ontwikkelingen die de afgelopen jaren op ons afgekomen zijn. Hoe verhouden deze grote onderwerpen zich tot vastgoed en bedrijfsexploitaties en tot de taxaties hiervan? En hoe gaan onze taxateurs hier mee om?

22 november 2022 | in Verkocht / verhuurd

El Santo, Groningen

Groningse liefhebbers van tapas kunnen hun hart ophalen. La Cubanita is zojuist weer een vestiging rijker. Restaurant El Santo maakt plaats voor deze bekende tapasformule.

7 november 2022 | in Verkocht / verhuurd

Restaurant Céline, Nieuwegein

Naast Heeren van De Wijn en Una Mas mag Rick zich nu ook eigenaar noemen van restaurant Céline. Hij zet het restaurant voort in het prachtige Fort Jutphaas in Nieuwegein.

2 november 2022 | in Verkocht / verhuurd

Coffeemania, Utrecht

The Coffee Harbour uit Rotterdam komt naar Utrecht. Aan de Tiberdreef waar Coffeemania 10 jaar lang succesvol gedraaid heeft.

2 november 2022 | in Verkocht / verhuurd

Kip Atelier, Utrecht

Kwalitaria is een vestiging rijker! In het voormalige Kip Atelier aan de Kapteynlaan in Utrecht vind je straks deze bekende snackbarketen.