Nieuws & artikelen

1 februari 2023 | in Verkocht / verhuurd

De Klokkenstoel, Goingarijp

Sommigen dromen het, anderen doen het ook! Tobias en Marloes uit Haarlem gaan niet alleen verhuizen, ze maken ook een carrière-switch. Samen vertrekken zij naar het Friese Goingarijp om het iconische restaurant De Klokkenstoel te leiden.

1 februari 2023 | in Verkocht / verhuurd

Zeuven Heuvels, Wezep

Na een inwerkperiode vond op 1 februari 2023 een ‘warme’ overdracht plaats. Een kroon op het werk van Els en Lambert en een vliegende start voor Anne en Ronald. Gefeliciteerd allen!

4 januari 2023 | in Verkocht / verhuurd

Gastmaal, Utrecht

SONMAT breidt uit! Naast de altijd drukke SONMAT-vestiging aan de Voorstraat, opent Stacy binnenkort haar deuren aan dit prachtige pand aan de Biltstraat.

4 januari 2023 | in Verkocht / verhuurd

Vlampijpstraat 74, Utrecht

Alleen ga je soms sneller, samen kom je altijd verder. Aan de Vlampijpstraat in Zuilen ging deze vlieger op en creëren Nick en Rico (dankzij Viramah Vastgoed B.V. met hulp van VDW) een plek waar cultuur, onderwijs, werkgelegenheid, sport, kunst en cultuur duurzaam samenkomen. 

2 januari 2023 | in Verkocht / verhuurd

Flinders, Groningen

De eerste overdracht van het jaar is een feit! Flinders Café in Groningen heeft een nieuw eigenaar. Sven en Matthijs kozen ervoor om het café bij VDW horecamakelaars ter overname aan te bieden, om zich beter te kunnen focussen op hun andere horecabedrijven en nieuwe projecten.

31 december 2022 | in Taxaties

Taxaties in onzekere tijden

Covid, Oekraïne, hoge inflatie, energiecrisis. Zo maar een aantal extreme ontwikkelingen die de afgelopen jaren op ons afgekomen zijn. Hoe verhouden deze grote onderwerpen zich tot vastgoed en bedrijfsexploitaties en tot de taxaties hiervan? En hoe gaan onze taxateurs hier mee om?

22 november 2022 | in Verkocht / verhuurd

El Santo, Groningen

Groningse liefhebbers van tapas kunnen hun hart ophalen. La Cubanita is zojuist weer een vestiging rijker. Restaurant El Santo maakt plaats voor deze bekende tapasformule.

7 november 2022 | in Verkocht / verhuurd

Restaurant Céline, Nieuwegein

Naast Heeren van De Wijn en Una Mas mag Rick zich nu ook eigenaar noemen van restaurant Céline. Hij zet het restaurant voort in het prachtige Fort Jutphaas in Nieuwegein.