Ingmar
Bokma

Directeur & overname- en vastgoedadviseur

Net als elke collega is Ingmar gedurende de stageperiode van de International Hospitality Management aan de Stenden Hogeschool (Leeuwarden) enthousiast geraakt van het horecamakelaarsvak en heeft sindsdien het team van Van de Weerd niet meer verlaten.

Voor zijn start bij Van de Weerd (in 2013) deed hij de nodige horecaervaring op in het noorden van het land en vandaag de dag houdt hij zich nog (zijdelings) bezig met de verhuur van luxe tenten op Schiermonnikoog en Vlieland.

Inmiddels heeft Ingmar de nodige ervaring opgedaan in de horecamakelaardij en heeft hij tal van transacties mogen begeleiden in zijn werkgebied; Utrecht, Noord-, Oost- en Zuid Nederland. Deze deals lopen uiteen van het verkopen van een groot strandpaviljoen op een van de Waddeneilanden tot het aanhuren van een A1-locatie in het winkelgebied van Utrecht namens een landelijke keten.

Begin 2017 is Ingmar als partner toegetreden in het bedrijf en per september 2019 heeft hij het stokje als directeur overgenomen van Bas Vanhijfte.

Het op de juiste en financieel meest gunstige manier ondersteunen van de ondernemer die (gedurfd) besluit een volgend avontuur aan te gaan door zijn horecabedrijf/-pand van de hand te doen óf aan te kopen (/huren) geeft mij erg veel positieve energie!

In contact komen met Ingmar?