Youp
Dumont

Overname- en vastgoedadviseur

Al op jonge leeftijd weet Youp wat hij leuk vindt. Daarom kiest hij vol vertrouwen voor de Middelbare Hotelschool in Almelo. Hier groeit zijn enthousiasme voor de horeca nog verder. En zo is het besluit om in deze richting door te studeren, en dan in Leeuwarden, snel gemaakt.

Tijdens de studie aan de middelbare hotelschool en de studie International Hospitality Management aan Stenden doet Youp in verschillende landen en bij diverse bedrijven ervaring op in de horeca. In de laatste fases van de studie ontdekt hij de horecamakelaardij, waardoor hij bij VDW Horecamakelaars aan de slag gaat. 

Youp is voornamelijk actief in: Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg.

De afgelopen jaren heeft Youp de nodige ervaring opgedaan en daarbij een hele serie transacties tot stand mogen brengen én begeleiden, variërend van hotels in het buitengebied tot een lunchroom in een winkelcentrum. Zijn werkgebied bestaat voornamelijk uit de provincies Drenthe, Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg. Hierdoor is Youp met enige regelmaat op een van onze nevenvestigingen te vinden.

De combinatie van gastvrij zijn en commercieel denken binnen de horeca spreekt mij aan. Als je daarbij verschillende horecaondernemers van dienst kan zijn, is het plaatje voor mij echt compleet.

In contact komen met Youp?