Zomertoppers: horeca te koop & te huur

Zomertoppers: (bijna) helemaal klaar om te stralen!
Ben je een horecaondernemer op zoek naar een nieuwe locatie met zonnig potentieel? Dan kan een horecagelegenheid in toeristisch gebied of aan het water weleens de perfecte keuze zijn. Dergelijke locaties trekken zowel lokale gasten als toeristen aan, wat een sterke basis biedt voor florerende inkomsten.

Diversiteit aan horecabedrijven
Onze portefeuille bevat een breed scala aan horecagelegenheden in recreatiegebieden, van jachthavens, paviljoens en hotels tot strandtenten. Deze diversiteit biedt je de kans om een bedrijf te kiezen dat het beste bij je visie en expertise past.

Voorbeelden? Te over:

Horecapaviljoen - Overveen
biedt een ideale locatie voor strandliefhebbers, met een sterke zomeromzet en mogelijkheden voor evenementen. Deze locatie, met haar verbluffende ligging, is een magneet voor zowel lokale bewoners als toeristen die op zoek zijn naar een onvergetelijke culinaire ervaring met een vleugje strandbries.

Jachthaven Boornzwaag
is perfect voor ondernemers die zich willen richten op watersportliefhebbers en boottoerisme. Gebouwd in 1995 en met een oppervlakte van ca. 140 m2, biedt dit horeca-object alles wat je nodig hebt om je droom waar te maken.

Beachclub Maurik
combineert een ontspannen sfeer met een scala aan activiteiten, superleuk voor gezinnen en vriendengroepen.

Horecabedrijven aan het water hebben een natuurlijke aantrekkingskracht. Neem het uitzicht, de mogelijkheid om buiten te zitten, en de relaxte sfeer die je hier vindt.

Ondernemen op de mooiste plekken van Nederland
Benieuwd welke zomerse objecten we nog meer beschikbaar hebben? Wat denk je van deze:

Restaurant & Boetiekhotel Omke Jan
biedt een unieke combinatie van gastronomie en accommodatie. Tussen Heeg en Balk, midden in het Friese merengebied, direct aan de Elfstedenroute, valt alles hier op z’n plek.

De Groene Weide - Terschelling
is een typisch Terschellingse locatie met een rijke geschiedenis en veel potentieel voor groei. Bij Café Restaurant de Groene Weide zit je altijd goed. Lunch, borrel, diner. Muziekje erbij. Topzaak.

De Theetuin - Ridderkerk
biedt een charmante setting voor klanten die willen ontsnappen aan de drukte van de stad. Dit grote (horeca)bedrijf is van alle markten thuis: dineren, bowling, kinderfeestjes, trouwerijen, vergaderen… Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan bij de Theetuin.

Eenmaal, andermaal…
Let op: ondanks dat de meeste van deze objecten jaarrond goed presteren, wil je de zomer niet aan je voorbij laten vliegen, dus aarzel niet om direct contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Kijk voor meer inspiratie eventueel ook nog even bij Loods – Terschelling, De Dining – Vlieland en Jachthaven Culemborg. Ze zijn nog beschikbaar, maar ook hier geldt dat de omloopsnelheid hoog is. Zorg dat je de boot niet mist 😉