Foto's
Plattegronden

Gegarandeerde bezoekersstroom

Havenweg 70
8899 BC Oost-Vlieland
246 m2
66 zitplaatsen
Huurprijs: € 62.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 425.000,-

Omschrijving

De Dining Vlieland
Ben je er klaar voor? Stroop de mouwen maar op. Vlieland heeft jaarlijks rond de 210.000 bezoekers. Daarvan komen er 177.000 per veerboot en 33.000 met de eigen boot. Zo ongeveer het eerste wat al die bezoekers zien? Dit uitstekend onderhouden restaurant: De Dining. Een warm welkom op Vlieland.

Gebouwd in 2009, heeft dit paviljoen een reputatie opgebouwd als een gastvrije thuishaven voor eilandbezoekers. Het is ideaal gelegen aan de rand van de schilderachtige jachthaven, waar het water en de schepen een tableau vivant vormen voor een hapje, diners en bijeenkomsten.

Met maar liefst 66 zitplekken binnen en nog eens 134 op het ruime terras, biedt dit horecapand voldoende ruimte voor gasten om te genieten van heerlijke gerechten en het prachtige uitzicht. Het grote terras, waar de zon de hele dag door schittert, is een sublieme plek voor ontspannen lunches, koffie of borrel en voor romantische diners.

Ook voor de lekkere trek
Een extra pluspunt is de snackbar op de begane grond. Deze toevoeging biedt de mogelijkheid om een gevarieerd afhaalmenu te voeren en nog meer gasten aan te trekken. Wat vooral in de drukkere zomermaanden een groot succes is.

Met zijn professionele uitstraling, ruime capaciteit, unieke locatie aan de jachthaven en het zonovergoten terras, heb je alle ingrediënten in huis voor een prachtige (door)start van jouw, of jullie, nieuwe goedlopende horecazaak. Neem vandaag nog contact op met Joran Erftemeijer, 06 12 77 13 53, voor meer informatie en om een bezichtiging in te plannen!

Op zoek naar een andere locatie op een van de waddeneilanden? Bekijk ons aanbod

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Cafetaria, Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 62.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 425.000,-
Oppervlakte (VVO)
246 m2
Liggingskenmerken
Aan vaarwater, Havengebied
Zitplaatsen
66
Bouwjaar
2009
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart