Foto's
Plattegronden

A-locatie in (en om) Akkrum

Kanadeeskestrjitte 45
8491 BC Akkrum
740 m2
12 hotelkamers
80 zitplaatsen
100 terras zitplaatsen
Huurprijs: € 102.888,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 350.000,-

Omschrijving

Op het knooppunt tussen Sneek, Drachten, Leeuwarden en Heerevaan ligt Akkrum. Aan de oude rivier De Boorne. Waar het al vele honderden jaren een thuis is voor inwoners, omwonenden, recreanten, watersportliefhebbers, toeristen… De wereld komt hier over de vloer! Met als vast hoogtepunt van hun bestemming: Hotel, Grand Café Restaurant Goerres. Jouw, of jullie, nieuwe horecaonderneming.

Voordat je dit avontuur aangaat, wil je het natuurlijk eerst zelf ervaren. Die tijdloze elegantie van Goerres. Een historische succesformule, opgericht in 1886, met 12 comfortabele hotelkamers, een café-restaurant met 80 zitplaatsen én maar liefst 100 zitplaatsen op het (overdekte) terras.

Bezoekers genieten er van de gratis privéparkeergelegenheid. En dat geldt niet alleen voor de auto, ook je boot meer je hier voor de deur af. Ideaal voor ontbijt, lunch of diner, of borrel en verblijf.

Het is een betoverende omgeving met dat prachtige terras aan het water. De mogelijkheid om de Friese meren te verkennen met eigen sloepen. Hotelfietsen om het uitgestrekte vasteland te ontdekken. De ruimte, en die ideale centrale ligging, voor een eindeloze stroom zakelijke bijeenkomsten, grote feesten, toneelvoorstellingen.

Dat alles op slechts enkele minuten van het treinstation. In 7 minuten bereiken gasten Heerenveen en in 20 minuten zijn ze in het historische Leeuwarden.
Of je nu een ervaren horeca-investeerder bent of droomt van hands-on ondernemen aan de waterkant, Jorran Erftemeijer introduceert je graag bij Goerres. Bel of app 6 12 77 13 53 om de (praktisch eindeloze!) mogelijkheden te bespreken.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Hotel, Restaurant
Huurprijs
€ 102.888,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 350.000,-
Oppervlakte (VVO)
740 m2
Zitplaatsen
80
Zitplaatsen terras
100
Hotelkamers
12
Bouwjaar
1996
Terras
Ja
Woonruimte
Ja
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart