Top 10 horecapanden mét terras

De lente is officieel begonnen, temperaturen lopen op, de zon laat zich steeds meer zien en mensen staan te trappelen om te genieten van de zonnestralen.

Voor vele horecaondernemers is deze periode de start van het (terras)seizoen.

Een omzetboost, helemaal met zulke fantastisch seizoenen als de afgelopen jaren. Voor alle (horeca)ondernemers hebben we daarom een overzicht gemaakt van horeca-objecten uit ons aanbod mét terras:

10. Van Oost Pastabar – Utrecht

Plaats: Utrecht
Aantal zitplaatsen:
40

Het park om de hoek, de pasta op tafel, die onvervalste sfeer: een heerlijke plek om te zijn. Deze pastabar ligt aan de Jan van Scorelstraat in Utrecht. Het terras rondom het pand ziet er uitnodigend uit en heeft een capaciteit van 40 zitplaatsen.

9. Restaurant Galantijn – Zutphen

Plaats: Zutphen
Aantal zitplaatsen:
30

Als tafelen een kunst is, dan is het een kunst die Galantijn al meer dan 30 jaar als geen ander verstaat. Niet voor niets kent het restaurant dan ook een enorme schare vaste gasten. Op het terras is plaats voor 30 gasten. De ligging van het restaurant is bovendien uitstekend; in de binnenstad van Zutphen, op loopafstand van het winkelgebied, letterlijk voor de ingang van NS-station Zutphen.

8. Hooi – Utrecht

Plaats: Utrecht
Aantal zitplaatsen:
15

Hooi is een dagzaak in Utrecht aan de Burgemeester Reigerstraat. Je kunt hier terecht voor heerlijke taarten, ontbijt- en lunchgerechten en diverse fruit- en groentesappen. Het kleinschalige en kleurrijke terras aan de voorzijde van het pand telt 15 zitplekken.

7. Bronsbergen – Zutphen

Plaats: Zutphen
Aantal zitplaatsen:
80

Deze locatie heeft alles: een ruim opgezette brasserie, meerdere zalen voor vergaderingen, private diners, feesten en partijen. Dan hebben we het nog geen eens over (deels overdekte) terras aan het water gehad, met plaats voor ruim 80 gasten. Fort Bronsbergen ligt tussen twee meren in, waardoor je vanaf het terras prachtig uitzicht hebt over het water.

6. Marle – Hellendoorn

Plaats: Hellendoorn
Aantal zitplaatsen:
45 (+45)

In Hellendoorn staat dit pand omringd door groen en landerijen. Om het pannenkoekenhuis heen zijn vele stoelen en tafeltjes. De zitjes in de tuin geven een gezellige en knusse sfeer. Het restaurant heeft ook een aangrenzende serre waar nog eens plaats is voor 45 personen.

Het (zonne)terras achter het pand heeft vrij uitzicht over de weilanden en de speeltuin. Hierdoor kunnen de ouders op hun kinderen letten, terwijl ze ondertussen kunnen genieten van een kopje koffie.

5. Restaurant Coco Pazzo – Houten

Plaats: Houten
Aantal zitplaatsen:
38

Gelegen aan het sfeervolle plein in het oude dorpscentrum van Houten, is Restaurant Coco Pazzo te vinden. Het terras heeft plaats voor 38 personen. Goed voor vele dagen tot in de late uurtjes, dankzij het moderne VN-PLU terrassysteem.

 

4. Restaurant GYS – Utrecht

Plaats: Utrecht
Aantal zitplaatsen:
40 (+ 40)

Aan een van de langste winkelstraten van de stad Utrecht – de Amsterdamsestraatweg – vind je Restaurant GYS. Waar biologisch eten en drinken centraal staat en alleen maar met streekproducten wordt gewerkt. Het terras heeft 40 zitplaatsen én is uit te breiden tot 80 plaatsen.

 

3. De Rode Kater – Deventer

Plaats: Deventer
Aantal zitplaatsen: 150

Gelegen aan het historische plein het Grote Kerkhof in Deventer: De Rode Kater. Een restaurant mét groot terras, en uitzicht op de Lubuïnuskerk en andere terrasjes aan dit plein. Momenteel biedt het plaats voor 94 gasten, maar het heeft een capaciteit tot wel 150 zitplaatsen.

2. Aan de Boulevard van Scheveningen

Plaats: Scheveningen
Aantal zitplaatsen: n.t.b.

Scheveningen is volop in ontwikkeling. Zo wordt het huidige Vitalizee vernieuwd en krijgt het een nieuw complex erbij. Met liefst 5.500 m2 nieuwe ruimte, wat onder andere voor 2.500 m2 uit horeca bestaat. De voorzijde krijgt ruimte voor grote terrassen, hier heb je prachtig uitzicht over de boulevard!

1.De Eetkamer – Giethoorn

Plaats: Giethoorn – Overijssel 
Aantal zitplaatsen:
110

Prachtig aan het water in het populaire en toeristische Giethoorn vind je Restaurant De Eetkamer.
Een heerlijke plek, waar je zomers vele boten voorbij ziet komen, is het voor zowel de toeristen als omwonenden volop genieten. Het ruime terras heeft plaats voor 110 gasten.