Foto's
Video
Plattegronden

Een dijk van een onderneming

Oranjewal 2
9101 JV Dokkum
141 m2
28 zitplaatsen
28 terras zitplaatsen
Huurprijs: € 12.360,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 75.000,-

Omschrijving

Zin in een nieuw horeca-avontuur? In zeg, hartje Dokkum? In de oude binnenstad? Waar je direct instapt in een bestaande formule. Met een solide klantenbestand en een bewezen staat van dienst? Compleet met alle mogelijkheden om het succes verder uit te bouwen en je eigen stempel te drukken op een florerende horecagelegenheid?!

Welkom bij Knus!
Koffiebar Knus heeft alle ingrediënten voor jouw, of jullie, succes in huis. Te beginnen met de sublieme ligging: de oude binnenstad van Dokkum! De vijfde winkelstad (in orde van grootte) in de provincie Friesland. Bekend om Bonifatius, De Waag en natuurlijk Sonnema Berenburg – de oude fabriek staat er nog.

Nu is de ligging één, het pand zelf is ook nog eens een plaatje. Hier kom je dan ook graag samen met vrienden, familie of zakelijke relaties. Voor lunch, high tea / wine, babyshowers, brainstormsessies, spelletjesavond, live sport op tv; je kunt het zo gek niet bedenken. Van ontbijt tot sluit zit je hier goed knus!

Het concept van Koffiebar Knus in Dokkum niet alleen afhankelijk is van het zomerseizoen. De aantrekkingskracht en het genot van een warme en gezellige koffiebeleving strekken zich ook uit tot de wintermaanden. Terwijl de zon zich terugtrekt en de temperaturen dalen, transformeert Koffiebar Knus in een oase van warmte en comfort, waar gasten kunnen ontsnappen aan de kou en zich kunnen nestelen in de uitnodigende ambiance.

Sleutelwoorden? Warm, uitnodigend, ambiance, vertrouwd, huiselijk, sfeervol en smaakvol.

Neem vandaag nog contact op met de makelaar, Jorran Erftemeijer, voor meer informatie en om een bezichtiging te regelen.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 12.360,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 75.000,-
Oppervlakte (VVO)
141 m2
Liggingskenmerken
Aan vaarwater, Winkelcentrum
Zitplaatsen
28
Zitplaatsen terras
28
Bouwjaar
1800
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart