Top 10 horecapanden mét terras

De lente is officieel begonnen, temperaturen lopen op, de zon laat zich steeds meer zien en mensen staan te trappelen om te genieten van de zonnestralen. 

Voor vele horecaondernemers is deze periode de start van het (terras)seizoen. 

Een omzetboost, helemaal met zulke fantastische temperaturen als de afgelopen jaren. Voor alle (horeca)ondernemers hebben we daarom een overzicht gemaakt van horeca-objecten uit ons aanbod mét terras:

10. De Theetuin
Locatie: Ridderkerk
Aantal zitplaatsen terras: 300

Terras aan het water, aanlegsteiger en bootverhuur, het is er allemaal bij De Theetuin in Ridderkerk.

9. Hotel Grandcafé Goerres
Locatie: Akkrum
Aantal zitplaatsen terras: 100

Een historische succesformule, opgericht in 1886, met 12 comfortabele hotelkamers, een café-restaurant met 80 zitplaatsen én maar liefst 100 zitplaatsen op het (overdekte) terras aan het water.

8. De Bon Vivant
Locatie: Apeldoorn
Aantal zitplaatsen terras: 66

Het is het hele jaar goed toeven hier. Maar tijdens die 120+ warme dagen per jaar is het nóg feestelijker. Op het prachtige terras, waar je plaatsneemt in de zon of beschut zit onder de schaduw van de vele bomen, die het Veluwse karakter onderstrepen.

7. Omke Jan
Locatie: Woudsend
Aantal zitplaatsen terras: 60-80

Woudsend is Friesland op z'n mooist. Gelegen tussen Heeg en Balk, midden in het Friese merengebied, direct aan de elfstedenroute. Een prachtig terras aan het water.

6. Knus!
Locatie: Dokkum
Aantal zitplaatsen terras: 48

Gelegen in hartje Dokkum, in de oude binnenstad. De vijfde winkelstad (in orde van grootte) in de provincie Friesland. Nu is de ligging één, het pand zelf is ook nog eens een plaatje. Hier kom je dan ook graag samen met vrienden, familie of zakelijke relaties.

5. CHA!
Locatie: Laren
Aantal zitplaatsen terras: 80

Midden in het bruisende centrum van het dorp Laren ligt dit prachtige bedrijfspand met een ruim opgezet terras.

4. Café Restaurant de Groene Weide
Locatie: Hoorn, Terschelling
Aantal zitplaatsen terras: 62

Deze horeca-oase midden op Terschelling is niet voor niets al vijftig jaar een begrip. En ze is trots op een grote schare stamgasten. Vaste gasten, maar óók onder de toeristen.

3. Aan de Vecht
Locatie: Nigtevecht
Aantal zitplaatsen terras: 60

Een heerlijke bestemming voor dagjesmensen, toeristen, omwonenden en booteigenaren. Compleet met terras aan het water, mét een ‘drive’-thru (steiger) om sloepjes te bevoorraden.

2. Leeuwarden
Locatie: Gouverneursplein (binnenstad)
Aantal zitplaatsen terras: 50

Het Gouverneursplein in het historische centrum van Leeuwarden. Een echt horecaplein met diverse toonaangevende horecabedrijven. Het is hier waar een unieke kans zich voordoet: de mogelijkheid om een schitterend horecabedrijf aan het plein te exploiteren.

1. Culemborg
Locatie: Jachthaven Culemborg
Aantal zitplaatsen terras: 50 + mogelijkheid tot uitbreiding

Met een 170 meter lange passantenkade van de jachthaven voor de deur, kun je hier veel aanloop verwachten. Maar ook van de 250 vaste ligplaatsen en van de camping om de hoek.