Top 10 horecapanden mét terras

De lente is officieel begonnen, temperaturen lopen op, de zon laat zich steeds meer zien en mensen staan te trappelen om te genieten van de zonnestralen. 

Voor vele horecaondernemers is deze periode de start van het (terras)seizoen. 

Een omzetboost, helemaal met zulke fantastische temperaturen als de afgelopen jaren. Voor alle (horeca)ondernemers hebben we daarom een overzicht gemaakt van horeca-objecten uit ons aanbod mét terras:

10. De Theetuin
Locatie: Ridderkerk
Aantal zitplaatsen terras: 300

Terras aan het water, aanlegsteiger en bootverhuur, het is er allemaal bij De Theetuin in Ridderkerk.

9. Rebels
Locatie: Driebergen-Rijsenburg
Aantal zitplaatsen terras: 80

De intieme en sfeervolle zaak biedt binnen plek voor circa 65 gasten. Op het ruime en verwarmde terras, op eigen grond, is er plaats voor 80 gasten. En dat tot in de late uurtjes, want het terras kan gedeeltelijk (mechanisch) worden overdekt.

8. De Bon Vivant
Locatie: Apeldoorn
Aantal zitplaatsen terras: 66

Het is het hele jaar goed toeven hier. Maar tijdens die 120+ warme dagen per jaar is het nóg feestelijker. Op het prachtige terras, waar je plaatsneemt in de zon of beschut zit onder de schaduw van de vele bomen, die het Veluwse karakter onderstrepen.

7. Omke Jan
Locatie: Woudsend
Aantal zitplaatsen terras: 60-80

Woudsend is Friesland op z'n mooist. Gelegen tussen Heeg en Balk, midden in het Friese merengebied, direct aan de elfstedenroute. Een prachtig terras aan het water.

6. Prins Hendrikkade
Locatie: Sneek
Aantal zitplaatsen terras: 48

Door de centrale ligging van Cucina Italiana Mezzaluna is de passantenstroom hoog.

5. CHA!
Locatie: Laren
Aantal zitplaatsen terras: 80

Midden in het bruisende centrum van het dorp Laren ligt dit prachtige bedrijfspand met een ruim opgezet terras.

4. Café Restaurant de Groene Weide
Locatie: Hoorn, Terschelling
Aantal zitplaatsen terras: 62

Deze horeca-oase midden op Terschelling is niet voor niets al vijftig jaar een begrip. En ze is trots op een grote schare stamgasten. Vaste gasten, maar óók onder de toeristen.

3. Eetcafé 't Far
Locatie: Terherne, Friesland
Aantal zitplaatsen terras: 60

De naam ’t Far (niet ver) zegt alles over de strategische ligging van het eetcafé. De hele dag is het er een komen en gaan van gasten uit het dorp, vrienden en kennissen uit de wijde omtrek en dan zijn er nog die bootladingen toeristen van de vakantiehuisjes, havens en campings in de directe omgeving.

2. Leeuwarden
Locatie: Gouverneursplein (binnenstad)
Aantal zitplaatsen terras: 50

Het Gouverneursplein in het historische centrum van Leeuwarden. Een echt horecaplein met diverse toonaangevende horecabedrijven. Het is hier waar een unieke kans zich voordoet: de mogelijkheid om een schitterend horecabedrijf aan het plein te exploiteren.

1. Culemborg
Locatie: Jachthaven Culemborg
Aantal zitplaatsen terras: 50 + mogelijkheid tot uitbreiding

Met een 170 meter lange passantenkade van de jachthaven voor de deur, kun je hier veel aanloop verwachten. Maar ook van de 250 vaste ligplaatsen en van de camping om de hoek.