Top 10 horecapanden mét terras

De lente is officieel begonnen, temperaturen lopen op, de zon laat zich steeds meer zien en mensen staan te trappelen om te genieten van de zonnestralen. 

Voor vele horecaondernemers is deze periode de start van het (terras)seizoen.

Een omzetboost, helemaal met zulke fantastische temperaturen als de afgelopen jaren. Voor alle (horeca)ondernemers hebben we daarom een overzicht gemaakt van horeca-objecten uit ons aanbod mét terras:

10. Oude Smidse
Locatie: Ouderkerk aan de Amstel
Aantal zitplaatsen terras: 85

Op een absolute prachtlocatie aan de Amstel, onder de rook van onze hoofdstad Amsterdam, bieden wij dit restaurant van formaat te koop aan. Al jarenlang een begrip in de wijde omgeving, De Oude Smidse in Ouderkerk aan de Amstel.

9. AIM
Locatie: Loosdrecht
Aantal zitplaatsen terras: 110

Het uitzicht over de Loosdrechtse Plassen, vanuit de hoek waar het restaurant ligt, is ongeëvenaard. Bovendien kun hier je boot direct aan het terras aanleggen! Reken maar dat de lokale nautische fijnproevers de weg naar deze haven weten te vinden.

8. Horecapaviljoen aan het water
Locatie: Giethoorn
Aantal zitplaatsen terras: 200

Op een fantastische A1-locatie in het toeristische Giethoorn wacht dit prachtig in stijl ontworpen horeca paviljoen op een net zo waardige ondernemer! Een fantastische ligging aan de Cornelisgracht, prachtig ruim (en zonnig!) terras, in de nabijheid van twee havens en de eigen parkeervoorzieningen (uniek!).

7. Noderstraun
Locatie: Schiermonnikoog
Aantal zitplaatsen terras: 130

Restaurant Noderstraun staat op een van de hoogste punten van het eiland. Het Nationaal Park dat een zeer geliefde bestemming is onder wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers en andere levensgenieters.

6. Fort Bronsbergen
Locatie: Zutphen
Aantal zitplaatsen terras: 110

Fort Bronsbergen ligt op steenworp afstand van Hanzestad Zutphen. In alle opzichten een geweldige plek om helemaal naar eigen inzicht in te richten en af te bouwen.

5. CHA!
Locatie: Laren
Aantal zitplaatsen terras: 80

Midden in het bruisende centrum van het dorp Laren ligt dit prachtige bedrijfspand met een ruim opgezet terras.

4. Café Restaurant de Groene Weide
Locatie: Hoorn, Terschelling
Aantal zitplaatsen terras: 62

Deze horeca-oase midden op Terschelling is niet voor niets al vijftig jaar een begrip. En ze is trots op een grote schare stamgasten. Vaste gasten, maar óók onder de toeristen.

3. Eetcafé 't Far
Locatie: Terherne, Friesland
Aantal zitplaatsen terras: 60

De naam ’t Far (niet ver) zegt alles over de strategische ligging van het eetcafé. De hele dag is het er een komen en gaan van gasten uit het dorp, vrienden en kennissen uit de wijde omtrek en dan zijn er nog die bootladingen toeristen van de vakantiehuisjes, havens en campings in de directe omgeving.

2. Strandhuys de Enk
Locatie: (Recreatieplas) Bussloo
Aantal zitplaatsen terras: 70 + mogelijkheid tot uitbreiding naar 150-180 zitplaatsen

Ingeklemd tussen steden als Apeldoorn, Zutphen en Deventer is dit dé strandtent voor hartje Nederland. Op een schitterende locatie aan het meer. Dit paviljoen is nieuw opgeleverd in de zomer van 2021!

1. Culemborg
Locatie: Jachthaven Culemborg
Aantal zitplaatsen terras: 50 + mogelijkheid tot uitbreiding

Met een 170 meter lange passantenkade van de jachthaven voor de deur, kun je hier veel aanloop verwachten. Maar ook van de 250 vaste ligplaatsen en van de camping om de hoek.