Auberge Navet Apeldoorn

Auberge Navet Apeldoorn verkocht
Namens Cees en Sandra hebben we de bedrijfsexploitatie van Auberge Navet in Apeldoorn verkocht.

Zusjes de Boer Assen

Vanaf 1 juni heeft Grand Café Zusjes de Boer een nieuwe eigenaar! Namens de familie De Boer hebben wij dit regionale succesbedrijf mogen overdragen aan de familie Obbes.

Belegging Sneek

Op 1 juni 2022 heeft de verkoop plaatsgevonden van het beleggingsobject gelegen op de hoek van de Graaf Alexanderstraat en Alexanderstraat in Sneek.

Hotel Brasserie Pergola Giethoorn

Water, grachtjes, pittoreske huizen, karakteristieke bruggetjes, veel groen; Giethoorn ten voeten uit. Wereldberoemd, compleet met eervolle vermelding op de wereldeditie van het Monopolyspel.

Hier hebben we namens de verkopers Freddy en Miriam Slomp, het vastgoed en de bedrijfsexploitatie van Hotel Brasserie de Pergola mogen verkopen.

Kanaalweg 59, Utrecht

Kanaalweg 59, Utrecht

Namens Reggeborgh Vastgoed hebben wij het horecapaviljoen aan de Kanaalweg 59 in Utrecht verhuurd. Dit splinternieuwe pand is onderdeel van de ontwikkeling Wilhelminawerf, aan de oever van het Merwedekanaal.

Na de inbouwperiode opent Peter Braakman, bekend van het Utrechtse Cupp aan de Nobelstraat, de deuren voor gasten. Hier drink je straks de allerlekkerste koffies!

De Logtenberg, Boerhaar

De Logtenberg op de Boerhaar is met succes overgedragen aan Niek en Lotte. Met bijzondere dank aan Michel voor de begeleiding en de familie Logtenberg voor de fijne samenwerking.

Roti Shop, Utrecht

Op de plek van de voormalige Roti Shop breidt The Smooth Brothers hun succes uit. Naast de hoogste kerk van Nederland, de Dom. Vanaf 1 april 2022 vind je daar hun tweede locatie in Utrecht.

ONZ, Utrecht

Discreet verkocht aan een koper uit het netwerk van Van de Weerd. Vanaf 1 maart 2022 is Pieter de nieuwe huurder van ONZ aan de Biltstraat.

Hij is momenteel flink aan het verbouwen en binnenkort worden hier de deuren geopend van deze (vernieuwde) espressobar.

Oudegracht 212, Utrecht

Utrecht wordt nog aantrekkelijker met dit stukje authentiek Vietnam erbij. Vanaf 14 maart 2022 is Lan de nieuwe huurster van Oudegracht 212. Lan heeft momenteel al cateringconcept Vietnam Little Corner en gaat dat succes uitbreiden naar deze fysieke winkel.

Amsterdamsestraatweg 144G, Utrecht

Utrecht krijgt haar eerste Jemenitische restaurant aan de Amsterdamsestraatweg! Namens de onderverhuurder hebben wij, met plezier en in uitstekende samenwerking, het pand verhuurd en de roerende zaken verkocht.