Lekker Gezellig, Utrecht

Jackie Brown, Amersfoort

Jackie Brown, Amersfoort verkocht!
De verkoop van Jackie Brown is een aaneenschakeling van hoogtepunten:

Discreet verkocht;
Begrip in Amersfoort;
Centrumlocatie (aan het Hof en de Krommestraat);

Pizzaspot, Utrecht

Op 4 augustus hebben wij Pizzaspot namens exploitant Manpreet succesvol overgedragen. De koper opent, na verbouwen, renoveren en herinrichten, over enige tijd haar deuren weer. Utrecht is daarmee een fine-dining locatie rijker!

The Penthouse, Den Haag

Op 1 augustus zijn de sleutels overgedragen van het hoogste restaurant van Nederland. The Penthouse is overgenomen door de eigenaren van Zziin

Overdrachten Noord-Holland

Net als in de rest van het land hebben we ook in Noord-Holland het afgelopen kwartaal niet stil gezeten. We zijn er altijd op zoek naar geschikte overnamekandidaten, verzorgen bezichtigingen, sluiten prachtige deals en proosten er op nieuwe successen.

Een greep uit recente overdrachten in Noord-Holland?

Auberge Navet Apeldoorn

Auberge Navet Apeldoorn verkocht
Namens Cees en Sandra hebben we de bedrijfsexploitatie van Auberge Navet in Apeldoorn verkocht.

Zusjes de Boer Assen

Vanaf 1 juni heeft Grand Café Zusjes de Boer een nieuwe eigenaar! Namens de familie De Boer hebben wij dit regionale succesbedrijf mogen overdragen aan de familie Obbes.

Belegging Sneek

Op 1 juni 2022 heeft de verkoop plaatsgevonden van het beleggingsobject gelegen op de hoek van de Graaf Alexanderstraat en Alexanderstraat in Sneek.

Hotel Brasserie Pergola Giethoorn

Water, grachtjes, pittoreske huizen, karakteristieke bruggetjes, veel groen; Giethoorn ten voeten uit. Wereldberoemd, compleet met eervolle vermelding op de wereldeditie van het Monopolyspel.

Hier hebben we namens de verkopers Freddy en Miriam Slomp, het vastgoed en de bedrijfsexploitatie van Hotel Brasserie de Pergola mogen verkopen.