Gauchos aan de Plas

Het jaar 2022 is goed begonnen voor Gauchos Nederland! Op maandag 3 januari vond de overdracht plaats van Gauchos aan de Plas in Rotterdam.

We hebben namens de franchisenemer van Gauchos aan de Plas en Wine bar Mendoza de exploitatie overgedragen aan Gauchos Nederland. Hiermee blijft Gauchos bestaan op deze unieke plek.

Café Hemingway Utrecht

Op 6 december 2021 heeft de overdracht plaatsgevonden van het bekende café Hemingway gevestigd aan het Janskerkhof in Utrecht. Namens Koen Hendriks – samen met Robin van Groenestijn bekend van Koenraad Utrecht – hebben we de aankoop (en aanhuur) mogen begeleiden.

Snackrestaurant Marcel

Snackrestaurant Marcel

Snackrestaurant Marcel in Hengelo verkocht!
Na maar liefst 46 (!) jaar stoppen Marcel en Margareth met Snackrestaurant Marcel. Vanaf 1 november 2021 is familie Li de nieuwe eigenaar van de bedrijfsexploitatie en het vastgoed.

We bedanken de familie Niemeijer hartelijk voor de fijne samenwerking en wensen de familie Li veel succes met het voortzetten van de naam en faam van Marcel.

Villa Curnonsky verkocht

Utrechtseweg 284 Arnhem

De karakteristieke villa aan de Utrechtseweg 284 is verhuurd! Vanaf 1 oktober zijn Niels en Milou de nieuwe huurders. Zij openen binnenkort, na een paar kleine aanpassingen, op deze plek de deuren van: Villa Bløff. Benieuwd wat voor concept zij gaan voeren?

REM eiland Amsterdam

REM eiland Amsterdam

Het iconische gebouw aan het IJ is verhuurd. De horecaruimte op de tweede en derde verdieping (mét rooftopbar) heeft gloednieuwe bemanning. Het drietal, Martijn Peters, David Andre en Frits de Haes zijn de nieuwe buren van Newpeople (het bedrijf op de eerste verdieping). Heren, succes!

Cafe de Twee Prinse

Café De Twee Prinsen Amsterdam

Café de Twee Prinsen in Amsterdam verkocht!

Op 1 oktober 2021 is de bedrijfsexploitatie van Café de 2 Prinsen overgedragen aan de nieuwe exploitant. Deze vorstelijke hoeklocatie aan de Prinsengracht opent binnenkort weer zijn deuren!

Restaurant Floretn

Florent Utrecht

Restaurant Florent in Utrecht (stad) verkocht!

De toegankelijk luxe van Florent is bij de nieuwe eigenaar in goede handen. Fikret heeft namelijk weinig aan het vertrouwde concept veranderd, dus (vaste) gasten kunnen hier blijven genieten van de klassieke Franse keuken, met internationale invloeden en Utrechtse streekproducten.

La Grotta in Utrecht

Het Italiaanse restaurant, aan de Oudegracht, is afgelopen 1 oktober overgedragen. De voormalige eigenaar Giovanni heeft tientallen jaren Utrecht getrakteerd op heerlijk en authentiek Italiaans eten (en drinken) in een intieme atmosfeer.

En nu is het aan de nieuwe eigenaar, familie Slaterus, om na een restyling op deze plek een gezellig grandcafé te openen.