Meneer Buscourr

Wim en Julian – bekend van Rubens Proeflokaal – zijn de nieuwe trotse eigenaren van het (voormalige) Meneer Buscourr aan de Lange Nieuwstraat in Utrecht. Namens Gerrit Bushoff hebben we de exploitatie mogen overdragen aan Wim Rieff en Julian Klaassen. Zij openen, na een renovatie, in oktober de deuren van ”Café-Restaurant Terroir”.

Verde Marrone

Op 1 september is Verde Marrone, aan de Donkere Gaard 2, overgedragen aan de nieuwe eigenaren Ron en Katy! (Je kent ze wellicht van Restaurant Goesting). 

Lingehoeve

Lingehoeve verkocht

Na meer dan 25 jaar hebben Carla en Chris hun prachtige bedrijf overgedragen aan Michel en Monique!
Wij willen Carla en Chris bedanken voor de meer dan prettige samenwerking en

The Colour Kitchen Utrecht

The Colour Kitchen

The Colour Kitchen aan de Oudegracht 214-216 stopt. Op 1 juli vond de overdracht van de inventarisstukken en het huurdersbelang plaats. The Colour Kitchen gaat zich focussen op de vestiging in Zuilen en de cateringactiviteiten.

De koper opent, na een flinke verbouwing, de deuren van een authentieke Aziatische beleving – zoals die nog onbekend is in Utrecht. Gaat dat zien!

Bedankt Arne en Bas voor het vertrouwen en de mooie opdracht. Toto, we wensen jou en je familie alle voorspoed en we komen snel bij jullie langs!

Comedy Café Utrecht

Oudegracht 205, Utrecht

Aan de Oudegracht 205, opent het gezelligste café van Utrecht haar deuren! Op de locatie van het Grieks restaurant Rhodos vind je hier binnenkort de tweede vestiging van de heren van Comedy Café.

Ze breiden het Amsterdamse succes uit naar Utrecht. En het kan niet anders dan dat ze ook hier hoge ogen gaan gooien. Met humor, goed eten en heerlijke cocktails.

Succes met de voorbereidingen mannen! Dank Rob voor deze mooie opdracht.

Eetcafé Hawaii Zwolle

Eetcafé Hawaii

Eetcafé Hawaii in Zwolle stopt

Na 28 jaar stopt de familie Cumert en daarmee verdwijnt Eetcafé Hawaii uit het straatbeeld.

Jelle van der Weerd en Nancy Fermont nemen de locatie aan de Luttekestraat 2 in Zwolle over.

Ze gaan hier verbouwen en een nieuw concept neerzetten. Wat en hoe is nog even geheim. Je ontdekt het binnenkort.

We zijn blij dat wij dit aanhuurproces hebben mogen begeleiden; Nancy en Jelle, bedankt voor de prettige samenwerking – veel succes!

Hotel Antiek

Hotel Antiek in Helden

Een historisch moment in Helden! Op maandag 14 juni is Hotel Antiek overgedragen. Mevrouw Verkoelen – Schilte heeft het stokje doorgegeven aan de heer Muyres.

Overdracht Noir

Restaurant Noir

Restaurant Noir verkocht!

Op de eerste van juni vond de overdracht plaats van Noir aan de Lange Nieuwstraat in Utrecht. De kopers, Jacques en Ruben gaan na een aantal aanpassingen verder onder de naam ”Brasserie Grace”.

Dik Trom Catering Utrecht

Lunchroom Dik Trom

Lunchroom Dik Trom (Utrecht) wordt Vegitalian

Met een brok in de keel vond afgelopen maandag 3 mei, de overdracht plaats van Dik Trom aan de Nachtegaalstraat in Utrecht. Vegitalian heeft het bedrijf overgenomen en gaat vanaf deze locatie haar catering- en bezorgactiviteiten verzorgen.

Lunchroom Dik Trom is in haar dertig jarig bestaan, uitgegroeid tot een begrip in de stad. Stoppen op je hoogtepunt is dan geen gemakkelijke beslissing. We voelen ons vereerd dat we het hoofdstuk op deze wijze hebben mogen sluiten voor de voormalige eigenaressen. We willen ze graag bedanken voor deze prettige samenwerking en natuurlijk voor de overheerlijke lunches en talloze broodjes waarvan we hebben genoten de afgelopen jaren.

Stephanie en Sylvia, het gaat jullie goed en tot snel!