Van de Weerd Horecamakelaars: dé Makelaars voor de Nederlandse horeca

Verkoop- en aankoopbegeleiding horecabedrijfs(object)

Op zoek naar een horecamakelaar voor de verkoop van een horecabedrijf, of aankoop van een horecabedrijfsobject? De makelaars van Van de Weerd begeleiden horecaondernemers tijdens het gehele proces. Of het nu gaat om ondersteuning bij aankoop of verkoop van het horecabedrijfspand en/of bemiddeling bij overdracht van de bedrijfsexploitatie, voor onze opdrachtgevers halen we altijd het onderste uit de kan.

Naast verkoop- en aankoopopdrachten helpen we bovendien ook graag met het zoeken naar een horecabedrijf of -pand dat bij specifieke wensen aansluit (tip, plaats vrijblijvend een zoekopdracht). Zie het als een professioneel steuntje in de rug voor starters, of een extra paar ervaren ogen voor wie op zoek is naar een risicovrije zakelijke uitbreiding of verhuizing. Klik op onderstaande links om relevante informatie te vinden, of maak hier kennis met ons team van (makelaars). Direct contact? Bel dan 030 234 50 80 of mail horeca@vdweerd.nl

Het opstellen van overeenkomsten is een vast onderdeel tijdens het verkoop- of aankoopproces van een horeca(bedrijfs)object. Voor ons dagelijkse kost. Wij adviseren en helpen dan ook graag bij het opstellen van zo’n overeenkomst; ook wanneer we niet optreden als makelaar en het bijvoorbeeld uitsluitend om het opstellen van een huurovereenkomst of een indeplaatstellingsakte gaat.

Lees verder >