Aankoop/Aanhuur
Een horecapand of horecabedrijf op het oog dat perfect past bij dat horecaconcept of die -formule. Maar dan? Waar op te letten bij aankoop? Welke punten moet je zeker niet over het hoofd zien? Het zijn dé onderwerpen waar de aankoopmakelaars van Van de Weerd graag bij helpen.
Bij zowel het aanhuren of aankopen van een horecabedrijf, zoals restaurant, café, hotel of bed & breakfast, zijn we er voor begeleiding en advies.
Als aankoopmakelaar als adviseur voor wie een horecapand (of -bedrijf) wil aankopen of aanhuren. Van een bestemmingscheck, tot onderhandelen en opstellen van overeenkomsten. Wij zijn ervoor. Neem in alle gevallen gerust eens contact op met een van onze makelaars.
Tip! Vrijblijvend op de hoogte blijven van het actuele aanbod? Ingeschreven ’zoekers’ ontvangen automatisch e-mails met nieuw passend aanbod.
Meer relevante informatie over aankoop/aanhuur:
Veelgestelde vragen over aankopen en aanhuren
Op onze aanbodpagina vind je een actueel overzicht van horecalocaties die te huur of te koop worden aangeboden. Je kunt direct contact opnemen met de makelaar van het betreffende object voor persoonlijk advies.
Voldoet het huidige aanbod niet aan uw wensen? Maak een zoekopdracht aan en ontvang automatisch een melding per e-mail wanneer er nieuw, passend aanbod beschikbaar is.
Een aankoopmakelaar in de horeca begeleid je bij het vinden, beoordelen en aankopen van een horecalocatie die past bij jouw wensen. We zoeken actief naar passende locaties, plannen bezichtigingen, voeren onderhandelingen en controleren juridische documenten.
In de meeste gevallen wordt een horecalocatie verhuurd/verkocht in combinatie met de bedrijfsovername. Er zijn echter ook situaties waarin je enkel het pand kunt huren, bijvoorbeeld bij casco horecaruimtes. Bekijk ons actuele aanbod
Due diligence is een grondig onderzoek naar de financiële, juridische en operationele aspecten van het horecabedrijf dat je wilt kopen. Dit proces helpt om potentiële risico’s en verplichtingen in kaart te brengen. Onze specialisten kunnen dit onderzoek voor je uitvoeren om ervoor te zorgen dat je een weloverwogen beslissing neemt.
De kosten zijn afhankelijk van de diensten die je afneemt en worden op maat samengesteld. Voor aankopen, aanhuren, verkoop en taxatie hanteren we verschillende tarieven. Neem contact op voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek over de kosten.
Het financieren van een horecabedrijf kan via verschillende wegen, zoals bankleningen, investeerders, Crowdfunding of eigen middelen. Een gedegen bedrijfsplan en een accurate taxatie zijn cruciaal voor het verkrijgen van financiering.