Verkoop/verhuur

Een horecabedrijf verkopen of verhuren: voor de meeste ondernemers is het niet iets wat je dagelijks doet. Wat komt er allemaal bij kijken? Welke volgende stap in het proces is het slimst? Waar moet je allemaal op letten bij een overname? Het zijn dé vragen die we dagelijks met plezier beantwoorden als verkoopmakelaar en aankoopmakelaar in de horecabranche.

Van het verkopen van een restaurant of café, tot het aankopen van een hotel. Dankzij onze expertise en ervaring kunnen wij opdrachtgevers het beste begeleiden en adviseren in het maken van de verstandigste keuzes.

Geen overbodige luxe, want een horecabedrijf verkopen of verhuren is complex. Vaak ook emotioneel: al die jarenlange tijd en energie, al die herinneringen. Zaak dus dat het goed en zorgvuldig wordt uitgevoerd. Niets over het hoofd zien en uiteraard ook het beste uit de onderhandelingen halen.

Precies daarom rekenen onze opdrachtgevers op ons.

Van het begeleiden van een verkoop of verhuur (lees hier hoe het gehele proces in zijn werk gaat), of eerder, het moeten beslissen wat wijsheid is.

Welke constructies bestaan er en welke is het beste in deze specifieke situatie? Samen bekijken we welke mogelijkheid, constructie en aanpak het beste past.

Meer relevante informatie over verkoop/verhuur: