Horecabedrijf verkopen

Aan het overwegen om een horecaexploitatie te verkopen? Maar waar te beginnen? En hoe verder? De ervaren horecamakelaars van VDW komen dan als geroepen. Van het bepalen en vaststellen van een vraagprijs tot aan de (financiƫle) overdracht van het bedrijf. We doen het samen.

Onze begeleiding bestaat onder andere uit:

  • Het bepalen van de marktwaarde en (advies) vraagprijs
  • Het benaderen van kandidaten uit ons netwerk (indien wenselijk discreet (zonder naam en toenaam))
  • Adverteren / online marketing
  • Verzorgen van bezichtigingen
  • Optreden als contactpersoon tussen belanghebbende partijen (kandidaten, opdrachtgever en verhuurder)
  • Het voeren van onderhandelingen
  • Afstemmen met de verhuurder over de huuroverdracht/verplichting
  • Opmaken van de benodigde overeenkomst(en)
  • Feitelijke (financiĆ«le) overdracht

De verkoop van een (horeca)bedrijfsexploitatie bestaat uit: de bedrijfsinventaris, -inrichting, goodwill, handelsnaam, website en (in veel gevallen) het huurdersbelang (middels activa-transactie). Wij dragen zorg voor een financieel en juridische zekere overdracht en stemmen het nodige af met de verhuurder voor de overdracht van de huurverplichting.

Kijk hier voor een uitgebreide toelichting van het verkoopproces

Contact

Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op via horeca@vdweerd.nl of 030 234 50 80