Dé makelaars voor de Nederlandse horeca

Op zoek naar een horecamakelaar voor de verkoop van een horecabedrijf, of aankoop van een horecabedrijfsobject? Voor exploitatie of als belegging? We begeleiden horecaondernemers tijdens het gehele proces. Of het nu gaat om ondersteuning bij aankoop of verkoop van het horecabedrijfspand en/of bemiddeling bij overdracht van de bedrijfsexploitatie.

We werken landelijk vanuit sterke regionale netwerken. Regelen, ontzorgen, maken het waar.

Bovendien helpen we ook graag met het zoeken naar een horecabedrijf of -pand dat bij specifieke wensen aansluit (tip; plaats vrijblijvend een zoekopdracht). Klik op onderstaande links voor meer informatie, of maak eerst eens kennis met ons team van (makelaars). Direct contact? Bel dan 030 234 50 80 of mail horeca@vdweerd.nl

Onze diensten

Verkoop/verhuur

Bij verkoop en verhuur van restaurants, cafés, hotels en andere horecaobjecten en/of bemiddeling bij overdracht van de bedrijfsexploitatie, halen we altijd het onderste uit de kan.

Aankoop/aanhuur

Op zoek naar een partner voor de expansie? Of als startende horecaondernemer een aanhuur-/aankoopmakelaar nodig? Reken dan op VDW.

Gerichte zoekopdracht

De beste locaties, de mooiste panden, de strategisch slimste kansen. We kennen de markt als geen ander en helpen je snel vinden wat je zoekt.

Strategisch en juridisch advies

Wij adviseren en helpen bij het opstellen van overeenkomsten: ook wanneer we niet optreden als (verkopend) makelaar en het bijvoorbeeld om een huurovereenkomst, indeplaatsstellingsakte of koopovereenkomst gaat.

Verkoopproces

Per regio hebben we een horecamakelaar, die de markt kent, en die weet waar ondernemers en organisaties naar op zoek zijn. Hij is daarmee het ideale vertrekpunt om een horecaonderneming, zowel de goodwill als onroerende zaken, te verkopen of verhuren.

VDW Utrecht

Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht

VDW Sneek

Westersingel 33 8601 EN Sneek

VDW Zwolle

Stationsweg 23C 8131 DG Wijhe

VDW Haarlem

Koepelplein 1E Unit 350 2031 WL Haarlem

Discrete verkoop

‘Discrete’ of ‘stil’ aangeboden worden rechtstreeks door onze makelaars aangeboden aan onze relaties. ​Of we adverteren ze met korte en discrete beschrijving van het object en locatie, zonder adresgegevens en een algemene foto.​

Klein Parijs

Super fijne en betrouwbare makelaars. Oprecht betrokken, zet waar nodig altijd een stap extra en weet de goede match te vinden. Ik heb mijn zaak met een goed gevoel over kunnen dragen, alles netjes geregeld en afgehandeld dankzij Youp. Dankjewel!

Achmed Aouam

Eigenaar van Restaurant Klein Parijs

Fam. van der Sterren

“VDW Horecamakelaars is voor mij dé aan- en verkooppartner bij horecatransacties. Ik vind ze zeer professioneel en kundig. Ze gaan door waar anderen stoppen. Zo denken ze vaak één stap vooruit om samen met mij de juiste strategie te bepalen. Toppers!”

Fam. van der Sterren

Aan- en verkoop hotel, restaurant en café in Amsterdam

The Colour Kitchen

“Door de professionele en doortastende bemiddeling van VDW Horecamakelaars hebben wij een van onze vestigingen succesvol verkocht. Dankzij de ruime ervaring in het makelaarsvak en de persoonlijke aanpak hebben wij dit traject – ondanks de lastige momenten en de moeilijke keuzes – als zeer prettig ervaren.”

Arne Flantua

The Colour Kitchen

Fat Phill’s Diner

“We hebben al ruim een jaar een topsamenwerking met VDW Horecamakelaars. Bovendien is Jorran zeer persoonlijk betrokken bij de groei van onze franchiseformule. Het bedrijf is uiterst betrouwbaar en geeft altijd passend advies.”

Armin Vahabian

Fat Phill’s

Fletcher Hotels

”Een betrouwbare en degelijke organisatie met verstand van zaken. Voor het snelgroeiende Fletcher Hotels hét aanspreekpunt voor taxaties en aankopen.”

Rob Hermans

Fletcher Hotels