Referenties          

Lees hier de referenties van een aantal opdrachtgevers over Van de Weerd Horecamakelaars

Henk-Jan Velvis – Restaurant Recht Deventer

“Van de Weerd Horecamakelaars is een professionele partij die de horecamarkt in Deventer uitstekend kent. Met duidelijke en snelle communicatie weten ze trefzeker een deal te bewerkstelligen.”

Rob Hermans – Fletcher Hotels

‘Een betrouwbare en degelijke organisatie met verstand van zaken. Voor het snelgroeiende Fletcher Hotels hét aanspreekpunt voor taxaties en aankopen.’

Aukje Jonkergouw – (voormalig) Pret a Porter Utrecht

“Ondanks de onzekerheden in coronatijd heeft van de Weerd Horecamakelaars mijn bedrijf toch weten te verkopen. De communicatie met onze contactpersoon was Cas altijd erg prettig. Ik kan iedereen Van de Weerd van harte aanbevelen.”

Claire Hoare – (voormalig) Café de Donder

“Dit is een zeer betrouwbare, professionele horecamakelaar. Met verstand van zaken, een groot netwerk en goed gevoel voor fijne samenwerking.”

Armin Vahabian – Fat Phills Diner

“We hebben al ruim een jaar een topsamenwerking met Van De Weerd Horecamakelaars. Bovendien is Jorran zeer persoonlijk betrokken bij de groei van onze franchiseformule. Het bedrijf is uiterst betrouwbaar en geeft altijd passend advies.”

Rolf Hopman – (voormalig) Van Velsen

“Uitstekend geregeld! Alle voorkomende zaken bij verkoop en overdracht hebben ze uit handen genomen en dat alles vervolgens netjes geadministreerd.”

Sascha van der Sterren – Aan- en verkoop hotel, restaurant en café in Amsterdam

“Van de Weerd Horecamakelaars is voor mij dé aan- en verkooppartner bij horecatransacties. Ik vind ze zeer professioneel en kundig. Ze gaan door waar anderen stoppen. Zo denken ze vaak één stap vooruit om samen met mij de juiste strategie te bepalen. Toppers!”

Arne Flantua – The Colour Kitchen

“Door de professionele en doortastende bemiddeling van Horecamakelaardij Van De Weerd hebben wij een van onze vestigingen succesvol verkocht. Dankzij de ruime ervaring in het makelaarsvak en de persoonlijke aanpak hebben wij dit traject – ondanks de lastige momenten en de moeilijke keuzes – als zeer prettig ervaren.”