Meneer Buscourr

Wim en Julian – bekend van Rubens Proeflokaal – zijn de nieuwe trotse eigenaren van het (voormalige) Meneer Buscourr aan de Lange Nieuwstraat in Utrecht. Namens Gerrit Bushoff hebben we de exploitatie mogen overdragen aan Wim Rieff en Julian Klaassen. Zij openen, na een renovatie, in oktober de deuren van ”Café-Restaurant Terroir”.

Verde Marrone

Op 1 september is Verde Marrone, aan de Donkere Gaard 2, overgedragen aan de nieuwe eigenaren Ron en Katy! (Je kent ze wellicht van Restaurant Goesting). 

Lingehoeve

Lingehoeve verkocht

Na meer dan 25 jaar hebben Carla en Chris hun prachtige bedrijf overgedragen aan Michel en Monique!
Wij willen Carla en Chris bedanken voor de meer dan prettige samenwerking en

Gravin van Vorden

Gravin van Vorden

Beleggingsobject in Vorden overgedragen

Nieuwe samenwerking: Horecaspot.nl

Nieuwe samenwerking met Horecaspot.nl

Onlangs is Van de Weerd Horecamakelaars een samenwerking aangegaan met het Horecaspot. Een platform met landelijk en actueel aanbod van horecabedrijven, -vastgoed, – beleggingen en discrete objecten. Naast ons eigen website, vind je ons aanbod nu ook op Horecaspot.nl 

The Colour Kitchen Utrecht

The Colour Kitchen

The Colour Kitchen aan de Oudegracht 214-216 stopt. Op 1 juli vond de overdracht van de inventarisstukken en het huurdersbelang plaats. The Colour Kitchen gaat zich focussen op de vestiging in Zuilen en de cateringactiviteiten.

De koper opent, na een flinke verbouwing, de deuren van een authentieke Aziatische beleving – zoals die nog onbekend is in Utrecht. Gaat dat zien!

Bedankt Arne en Bas voor het vertrouwen en de mooie opdracht. Toto, we wensen jou en je familie alle voorspoed en we komen snel bij jullie langs!

Comedy Café Utrecht

Oudegracht 205, Utrecht

Aan de Oudegracht 205, opent het gezelligste café van Utrecht haar deuren! Op de locatie van het Grieks restaurant Rhodos vind je hier binnenkort de tweede vestiging van de heren van Comedy Café.

Ze breiden het Amsterdamse succes uit naar Utrecht. En het kan niet anders dan dat ze ook hier hoge ogen gaan gooien. Met humor, goed eten en heerlijke cocktails.

Succes met de voorbereidingen mannen! Dank Rob voor deze mooie opdracht.

Record aantal overnames horecabedrijven in 2021

Opmerkelijke veerkracht horecabranche

In het dertigjarig bestaan van Van de Weerd Horecamakelaars is het nog niet eerder zo bedrijvig geweest. Op 1 juli aanstaande vinden er ongekend veel bedrijfsoverdrachten plaats, door het hele land. Ook in de aanloop naar deze recorddag hebben er al bovengemiddeld veel overnames plaatsgevonden.

Horecasupport: Horeca Kookboek

Horeca Kookboek

Lokale horecabedrijven steunen met minimaal 1 miljoen euro! Dat is het ambitieuze streven van de initiatiefnemers van Horeca Kookboek. Een initiatief waar wij graag een steentje (als ambassadeur) aan bijdragen.