El Santo, Groningen

Groningse liefhebbers van tapas kunnen hun hart ophalen. La Cubanita is zojuist weer een vestiging rijker. Restaurant El Santo maakt plaats voor deze bekende tapasformule.

Céline, Nieuwegein

Naast Heeren van De Wijn en Una Mas mag Rick zich nu ook eigenaar noemen van restaurant Céline. Hij zet het restaurant voort in het prachtige Fort Jutphaas in Nieuwegein.

Coffeemania

The Coffee Harbour uit Rotterdam komt naar Utrecht. Aan de Tiberdreef waar Coffeemania 10 jaar lang succesvol gedraaid heeft. Op een te gekke plek, met zonnig terras en functionele zaalruimte; op Station Overvecht!

Kip Atelier, Utrecht

Kwalitaria is een vestiging rijker! In het voormalige Kip Atelier aan de Kapteynlaan in Utrecht vind je straks deze bekende snackbarketen. Goed nieuws voor Tuindorp en andere nabijgelegen wijken. Er is weer een goed adres voor de betere trek.

Meli Melo, Zwolle

Afgelopen maandag, 17 oktober, heeft de overdracht van één van de knuste restaurants van Zwolle plaatsgevonden.

Twee jaar geleden begon Marine Rousset met haar restaurant Méli Mélo.

Restaurant Venus, Maarssen

Fat Phills Diner Tilburg

Fat Phills Diner komt naar Tilburg! Met deze nieuwe locatie in Tilburg, staat de teller nu op negen. VDW heeft deze nieuwe locatie voor de keten aangehuurd.

Unieke vacature

Altijd al gedroomd van je eigen horecabedrijf? Maar ontbreekt het (nog) aan de financiële middelen? Dan is hier jullie kans!