Gauchos aan de Plas

Het jaar 2022 is goed begonnen voor Gauchos Nederland! Op maandag 3 januari vond de overdracht plaats van Gauchos aan de Plas in Rotterdam.

We hebben namens de franchisenemer van Gauchos aan de Plas en Wine bar Mendoza de exploitatie overgedragen aan Gauchos Nederland. Hiermee blijft Gauchos bestaan op deze unieke plek.

Terugblik 2021

2021… Wat een rollercoaster weer. Een jaar om, ondanks de aanhoudende perikelen, toch ontzettend trots op te zijn. Met dank aan de inspirerende vastberadenheid en creativiteit van onze (nieuwe) relaties. Die we even enthousiast als altijd van dienst mochten zijn met aan- en verkoop, advies en taxaties.

Beleggen

Slim beleggen in 2022

Dat vraag en aanbod in de horecabranche allebei tegelijkertijd aan het langste eind trekken, is uniek. Het komt door een samenloop van omstandigheden. Te beginnen met enkele macro-economische factoren die heel 2020 en 2021 al hun stempel op de markt drukken.

Café Hemingway Utrecht

Op 6 december 2021 heeft de overdracht plaatsgevonden van het bekende café Hemingway gevestigd aan het Janskerkhof in Utrecht. Namens Koen Hendriks – samen met Robin van Groenestijn bekend van Koenraad Utrecht – hebben we de aankoop (en aanhuur) mogen begeleiden.

Vredenburg 150-151 verhuurd

Vredenburg 150-151

Vredenburg 150-151 verhuurd
Op 1 november hebben wij namens EMRO Real Estate het Vredenburg 150-151 in Utrecht succesvol verhuurd. De nieuwe huurder houdt haar concept voor nu nog geheim en verwacht begin mei 2022 haar deuren te openen voor gasten. Eén ding is zeker, hier komt iets heel gaafs. Wij wensen Selwyn en Oscar het beste. Dank voor de mooie opdracht en de prettige samenwerking!

Snackrestaurant Marcel

Snackrestaurant Marcel

Snackrestaurant Marcel in Hengelo verkocht!
Na maar liefst 46 (!) jaar stoppen Marcel en Margareth met Snackrestaurant Marcel. Vanaf 1 november 2021 is familie Li de nieuwe eigenaar van de bedrijfsexploitatie en het vastgoed.

We bedanken de familie Niemeijer hartelijk voor de fijne samenwerking en wensen de familie Li veel succes met het voortzetten van de naam en faam van Marcel.

Villa Curnonsky verkocht

Utrechtseweg 284 Arnhem

De karakteristieke villa aan de Utrechtseweg 284 is verhuurd! Vanaf 1 oktober zijn Niels en Milou de nieuwe huurders. Zij openen binnenkort, na een paar kleine aanpassingen, op deze plek de deuren van: Villa Bløff. Benieuwd wat voor concept zij gaan voeren?