Horecasupport: Horeca Kookboek

Horeca Kookboek

Lokale horecabedrijven steunen met minimaal 1 miljoen euro! Dat is het ambitieuze streven van de initiatiefnemers van Horeca Kookboek. Een initiatief waar wij graag een steentje (als ambassadeur) aan bijdragen.

Uitgelicht: Horecabedrijven in Noord- en Zuid-Holland

Op zoek naar een horecabedrijf in Haarlem, Amsterdam of Den Haag? Bekijk eens ons aanbod van horeca(bedrijfs)objecten in Noord-Holland en Zuid-Holland. Wie weet zit jouw droombedrijf of -locatie hier wel bij!

Fat Phill’s – smaakt naar meer

Fat Phills breidt uit!
Namens de keten Fat Phills zoeken wij naar nieuwe locaties in Nederland. Heb of ken jij een goede locatie? Neem contact op met Jorran Erftemeijer of bel naar 030 2345080

Hoe gaat het nu met de horeca?

Hoe gaat het nu met de horecabranche?

Hoe gaat het nu met de horecabranche?
Aan ons wordt elke dag wel een van deze vragen gesteld: Hoe gaat het nu met de horecahandel? Wordt er nog wel wat verkocht? Zijn er veel faillissementen? We delen in die gevallen onze ervaring graag (bel anytime) persoonlijk, en we delen die ervaring natuurlijk ook graag hier.

Twintigduizend euro cadeau bij aanschaf (horeca)beleggingsobject?

Vastgoedbeleggers in Nederland gaan vanaf 2021 fiks meer overdrachtsbelasting betalen. Het huidige tarief voor overdrachtsbelasting van 6% gaat vanaf 1 januari 2021 naar 8%. Het is een van de plannen van afgelopen Prinsjesdag.

Hotel de Zon Ommen

Hotel de Zon, De Paping en Landgoed Hear verkocht

Wij hebben een bijzondere deal mogen begeleiden in het Overijsselse Ommen. Ron Nijhof heeft zijn bedrijven: Hotel de Zon, Hampshire Hotel Paping en Landgoed Het Lear verkocht. De nieuwe eigenaren zijn Patrick Wolffenbuttel en Luc Sietsma.

Vraag naar horecapanden trekt aan

Afgelopen week was Ingmar Bokma te horen op BNR nieuwsradio om te praten over de vraag naar horecapanden in deze tijd. De horeca is een van de branches waar de de gevolgen van de corona crisis duidelijk te zien is. Maar de vraag naar horeca panden is tegelijkertijd ook gegroeid

Van de Weerd in NVM Magazine

Vier keer per jaar wordt het NVM magazine uitgegeven. In de juni editie is Horecamakelaar & directeur Ingmar Bokma geïnterviewd over onder andere de horecamakelaardij in de Corona-crisis. Lees hieronder het gehele artikel. Niet goed leesbaar of benieuwd naar alle andere artikelen? Klik hier voor het volledige NVM magazine.

Horeca na Corona

Horeca na corona

Nu de eerste zaken voorzichtig weer openen, wagen we ons aan een vooruitblik op de aanstaande zomer. Om maar direct met de deur in huis te vallen: we denken dat herstel in zicht is.  Uiteraard hebben ook wij geen glazen bol, maar een aantal ontwikkelingen wijst in de goede richting. Om te beginnen is er nu […]