Hotels te Koop in Nederland

Nederland telt zo’n 3.500 hotels, 60 hotelketens en 70 hotelmerken. Van alle Nederlandse hotel behoort ongeveer 16% tot een keten of hotelgroep; samen bezitten zij bijna de helft van het aantal hotelkamers.

En dat legt die hoteleigenaren geen windeieren, want het aantal hotelovernachtingen in ons land groeit. Nederlanders brachten in 2016 bijna 67 miljoen nachten door in een hotel, bungalowpark of camping. In ruim 40% van de gevallen betrof het een hotel.

Bron

Goed nieuws dus voor wie op zoek is naar uitbreiding, of voor wie overweegt om eindelijk toe te geven aan die ondernemersdroom.

En nog meer goed nieuws: we hebben een selecte hoeveelheid hotels nu ter overname! Interesse in een van deze of andere objecten? Neem gerust contact op met de makelaar van het object.

Hierbij een selectie uit een aantal hotels die we momenteel aanbieden: 

1. Noord-Holland: Amsterdam

Oppervlakte: 183 m2
Aantal hotelkamers: 2
Extra faciliteiten: sauna, terras aan de kade, slaapzolder met uitzicht op de sterrenhemel.

Het woonschip is op een smaakvolle wijze gemoderniseerd en er is een inpandig appartement met een eigen entree, in gebruik als B&B.

2. Drenthe: Zuidwolde

Oppervlakte: 1.420 m2
Aantal hotelkamers: 14 (+ 1 appartement)
Extra faciliteiten: restaurant, zalen, terras

Dit is de perfecte locatie voor een lunch, overnachting, diner, bruiloft of vergadering. Het is een topbedrijf op een toplocatie.

3. Gelderland (discreet)

Aantal hotelkamers: 10
Extra faciliteiten: zaalruimtes, tuin voor ceremonies en tuinfeesten.

De algehele staat, de bewezen omzetniveaus en de schitterende locatie. Het zijn stuk voor stuk cadeautjes voor een opvolgend exploitant. Het object is gesitueerd in de provincie Gelderland en is goed bereikbaar.

4. Zuid-Holland – Hendrik-Ido-Ambacht

Aantal hotelkamers: 2 hotelsuites
Extra faciliteiten: gastrobar

Gesitueerd in een volledig gerenoveerd monumentaal pand onder de rook van Rotterdam in Hendrik-Ido-Ambacht. En kent 2 hotelsuites en een gastrobar (25 zitplaatsen) op de begane grond.

5. Gelderland: Lochem

Oppervlakte: 603 m2
Aantal hotelkamers: 14
Extra faciliteiten: ontbijt- restaurantzaal, terras

Het hotel is als villa gebouwd in 1911 en beschikt over 14 comfortabele kamers, die allen voorzien zijn van een eigen badkamer.

6. Friesland – Oudemirdum

Oppervlakte: 729 m2
Aantal hotelkamers: 16
Extra faciliteiten: restaurant

Hotel – Restaurant Boschlust is een warm thuis voor de 1400 inwoners, en hun vele duizenden buren van de gemeente Friese Meren.

7. Overijssel – Ootmarsum

Oppervlakte: 891 m2
Aantal (hotel)kamers: 9 (short-stay) appartementen

In het toeristische Ootmarsum vind je deze 9 (short-stay) appartementen, klaar ter overname. Het object telt in totaal 891 vierkante meter, verdeeld over twee bouwlagen.