Discrete verkoop horeca(bedrijven)

Ons actuele aanbod bestaat uit zowel openbaar als discreet/stil aangeboden horecabedrijven. De objecten die we openbaar – met foto’s en algemene informatie over het horecabedrijf – aanbieden, staan uiteraard gewoon online. Het discrete aanbod staat vrijwel nooit (openbaar) online en wordt door onze makelaars enkel rechtstreeks aangeboden bij onze ‘zoekers’ en relaties.

Een discrete verkoop/aanvliegroute is voor de opdrachtgevers die stilletjes hun bedrijf willen overdragen een uitkomst. Op deze wijze wordt de directe omgeving (zoals gasten, personeelsleden en leveranciers) niet op de hoogte gesteld van de aanstaande verkoop.

Hoe gaat een stille verkoop in zijn werk?

De afgelopen dertig jaar hebben we het grootste horecanetwerk van Nederland opgebouwd en hebben we uitputtende kennis van de zoekwensen/-criteria van onze relaties opgedaan. Zo weten de makelaars direct als er sprake is van een ‘perfect fit’, en bijvoorbeeld of de kandidaat in staat is betrouwbaar om te gaan met de verstrekte gegevens. Vanzelfsprekend werken we ook met geheimhoudingsverklaringen.

Contact

Geïnteresseerd? Of meer informatie? Neem gerust contact met ons op via onderstaande button of via horeca@vdweerd.nl of 030 234 50 80