Word de ster van Kinepolis Enschede

Colosseum 60
7521 PT Enschede

Omschrijving

Op Colosseum 60, aan de rand van Enschede en nabij de op- en afrit van de Hengelosestraat, bevinden zich twee unieke horecabedrijfsruimten. Gevestigd in het gebouw van Kinepolis. Met respectievelijk 309 (!) en 570 (!) vierkante meter bieden deze ruimten een overvloed aan mogelijkheden voor horecaondernemers die op zoek zijn naar een dynamische en goed bereikbare locatie.

Als een van de grootste bioscooplocaties in Nederland behoort Kinepolis Enschede tot de absolute top. Met tien moderne zalen die het publiek verwelkomen. Plus regelmatige evenementen, die deze locatie een uitstekende gelegenheid maken voor ondernemers om in te spelen op een divers publiek.
Bovendien is er mogelijkheid om de ruimtes zelf te verhuren voor lezingen, congressen of personeelsvoorstellingen. Een extra troef, die de veelzijdigheid van deze locatie nog verder benadrukt.

Beide ruimten worden casco verhuurd, wat betekent dat ondernemers de vrijheid hebben om er hun eigen stempel op te drukken. Of je nu droomt van een stijlvolle lounge, een levendige bar of een gezellig café, hier heb je de mogelijkheid om je creativiteit de vrije loop te laten en een unieke ervaring te creëren voor je gasten.

Coming soon
Zie je jullie concept hier al de show stelen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Youp Dumont (06 27 09 42 52) of Jorran Erftemeijer (06 12 77 13 53). Ontdek magie die deze horecabedrijfsruimten te bieden hebben en zet de eerste stap naar een succesvolle onderneming op deze kansrijke locatie in Enschede.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Casco-horecaruimte, Leisure, Lunchroom, Restaurant
Liggingskenmerken
Aan een drukke straat
Bouwjaar
1999
Terras
Nee
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart