Foto's
Plattegronden

Welkom, hooggeëerd horecapubliek

Beursstraat 44
7551 HV Hengelo
305 m2
70 zitplaatsen
Huurprijs: € 34.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 50.000,- excl. BTW

Omschrijving

Een sterrencast staat voor je klaar als jij de ondernemer bent die we zoeken. Plaats van handeling? The Green Room, in Schouwburg Hengelo. Vernoemd naar de artiestenfoyer, waar de artiesten elkaar treffen voor en na voorstellingen.

De artiesten in The Green Room zijn nu de JP van Bent stichting. Deze stichting biedt mensen de ondersteuning die zij nodig hebben, om mee te draaien in de maatschappij. Overdag verzorgen de medewerkers en hun begeleiders de lunch, ’s avonds staan de horecamedewerkers van de schouwburg op het podium van The Green Room. Diners worden op dit moment niet geserveerd.

Aan de nieuwe ondernemer de kans om dit lunch concept integraal over te nemen. Superleuk! Of om er een nieuwe show neer te zetten. Of, waarom niet, om te gaan voor een combinatie. En om in ieder geval ’s avonds The Green Room als een mooi restaurant te positioneren. Wie er die extra draai aan weet te geven, maakt er een geweldige publiekstrekker van.

In ieder geval verzekert Schouwburg Hengelo de onderneming van een grote stroom aan theaterbezoekers. En de schouwburg helpt ook graag mee met marketing voor de nieuwe exploitant, bijvoorbeeld door bij de ticketverkoop ook theaterdiners aan te bieden.

De line up:
• Naast de ruimte op de begane grond is er op de verdieping een state-of-the-art regeneratie-keuken. Deze keuken is volledig uitgerust en kan grote volumes aan. Een combinatie met een cateringconcept is daarom goed mogelijk!
• The Green Room bevindt zich aan de voorzijde van de schouwburg en is hierdoor zichtbaar voor zowel schouwburgbezoekers als passanten. Ook kunnen de gasten gebruikmaken van het terras dat uitzicht heeft op het Schouwburgplein.
• Of de mensen nou na een voorstelling uit de Schouwburg komen, of direct vanuit een van de vele drukke winkelstraten van het centrum, aanloop is gegarandeerd op deze locatie.
• Last but not least: gelegen in het hart van Hengelo, naast een ruime parkeergarage en met het centraal station om de hoek, zijn de verbindingsmogelijkheden niet anders dan uitstekend te noemen.

Handen op elkaar voor The Green Room! Bel of app Youp Dumont – dan regelt hij zo snel mogelijk een eersterangs bezichtiging.

Soort verkoop/verhuur: verkoop bedrijfsinventaris + verhuur onroerend goed
Energielabel: A-label

Aantal zitplaatsen restaurant/café: 70
Aantal zitplaatsen terras: 40

Huurvoorwaarden
Vraaghuurprijs: € 34.000,– per jaar excl. BTW
Huurtermijn: vijf (5) + vijf (5) jaar
Zekerheidsstelling: Waarborgsom ter grootte van 3 maanden incl. BTW
Opleveringsniveaus (in beginsel): casco (plus)
Voorbehoud van gunning verhuurder

Vraagprijs bedrijfsinventaris: € 50.000,– excl. BTW

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 34.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 50.000,- excl. BTW
Oppervlakte (VVO)
305 m2
Liggingskenmerken
Winkelcentrum
Zitplaatsen
70
Bouwjaar
2001
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart