Way of Life: Goed renderende Wellness met uitbreidingsmogelijkheden in het Zuiden

Vraagprijs: € 2.995.000,- k.k.

Omschrijving

Denk je bij ieder bezoek aan de sauna ‘Ik zou ook wel zo’n zaak willen’, dan is dit je dag! We bieden een unieke kans om een bloeiend wellnessparadijs te verwerven. Een uitgebreide spa en wellnessfaciliteit, met restaurant, gebouwd minder dan tien jaar geleden.

Dit veelzijdige etablissement omarmt de serene schoonheid van het Maasterrassenlandschap en biedt een uitnodigende spa- en wellnesservaring naast het ruime restaurant. Met verschillende hoeken en een uitnodigende serre is het een groots opgezet geheel, waar gasten genieten van ontspanning en een uitgebreide menukaart.

Grote doelgroep:
Onderzoeksbureau Motivaction heeft in de lente van 2023 (in opdracht van NFN Open & Bloot) een marktonderzoek uitgevoerd over naaktrecreatie in Nederland. Nederland telt gemiddeld circa 2,5 miljoen naaktrecreanten – dat is 1 op de 8 Nederlanders. Mensen die uitsluitend bloot gaan in de sauna niet meegerekend, het totale aantal ligt daarmee dus nog hoger dan 1 op de 8. Bovendien zijn er ook nog eens 1,6 miljoen Nederlanders die naakt recreëren in de toekomst wel eens willen proberen.

Het vrije gevoel, het praktische gemak en het niet willen dragen van knellende badkleding zijn de voornaamste redenen om bloot te recreëren. De sauna en het naaktstrand zijn de meest favoriete plekken om naakt te recreëren.

Bij deze spa en wellnessfaciliteit zit de doelgroep dus goed! Een bezoek is een dagje vakantiegevoel in dit schilderachtige landschap. Met diverse sauna’s, zwembaden, restaurantfaciliteiten, rustruimtes en een scala aan ontspannende behandelingen, is deze plek een waar paradijs voor welzijn. In de zomer nodigt de besloten tuin met talloze ligbedjes uit tot ontspanning, terwijl dagelijkse opgietingen de zintuigen prikkelen.

Verkocht? Op slag verliefd?
Grijp deze kans om te investeren in een groeiende markt en behoefte en draag tegelijkertijd bij aan het welzijn van anderen en jezelf. Het gehele wellnesscomplex inclusief restaurant staat voor je, of jullie, klaar.

Vraagprijs: € 2.995.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie & onroerend goed

Ontdek de mogelijkheden met Jeroen Pontenagel of Ingmar Bokma. Zij regelen graag een bezichtiging om alles tot in detail door te nemen.

Jeroen Pontenagel
Jpontenagel@vdweerd.nl
06 202 515 03

Ingmar Bokma
ibokma@vdweerd.nl
06 218 386 37

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Wellness
Vraagprijs
€ 2.995.000,- k.k.
Terras
Ja
Woonruimte
Nee