Verhuurd
Foto's
Plattegronden

Verhuurd: Casco paviljoen aan de Cornelisgracht

Beulakerweg 133
8355 AG Giethoorn
177 m2
50 zitplaatsen
Huurprijs: € 40.000,- per jaar

Omschrijving

Op een fantastische A1-locatie in het toeristische Giethoorn wacht dit prachtig in stijl ontworpen horeca paviljoen op een net zo waardige ondernemer!

Namens de eigenaren zijn wij op zoek naar een gepassioneerde horecaondernemer die op deze locatie de vele toeristen, de omwonenden en zakelijke gasten kan bedienen.

Het geheel is met grote zorg ontwikkeld en wordt opgeleverd met de nodige (horeca) voorzieningen. Namelijk (o.m.); afgewerkte gescheiden toiletgroepen (incl. m.v. toilet), wandafwerking keuken, elektra (basis), vetvangput, afgewerkte (basis) vloer restaurant, meterkast, vloerverwarming, CV-ketel, bestrating terrein (deels), vernieuwd looppad langs de gracht en beschoeiing.

Tel daar bij op de fantastische ligging aan de Cornelisgracht, prachtig ruim (en zonnig!) terras, in de nabijheid van twee havens en de eigen parkeervoorzieningen (uniek!). Hier zit je goed.

Water, grachtjes, pittoreske huizen, karakteristieke bruggetjes, veel groen; Giethoorn ten voeten uit. Wereldberoemd, niet in de laatste plaats door de eervolle vermelding op de wereldeditie van het monopolyspel.

Toeristen komen van heinde en verre naar dit dorp. Het is een bucketlist-favoriet bij uitstek. Ook voor Nederlanders zelf. Een bootje varen door de grachten, prachtige fiets- of wandeltochten maken door het gebied of genieten van de fijne restaurants die je hier vindt. En over dat laatste gesproken. Het centrum van Giethoorn is autovrij. Daarom zijn de wegen rondom het dorp altijd druk. Een van deze wegen is de Beulakerweg (N334). Hier ligt dit riante perceel mét een spiksplinternieuw horecabedrijfsobject met een overzichtelijke haven voor bootverhuur voorzien van de nodige voorzieningen en klaar voor gebruik/verhuur.

Instapklaar voor een slimme ondernemer

Het horecabedrijfsobject is streekgebonden gebouwd in ‘Gieterse’ stijl met een industriële touch. Indicatief beslaat het object ca. 177 m2 (BVO) aan bouwvlak. Op het terrein (en direct rondom het object) is ruimte voor 13 parkeerplaatsen en niet onbelangrijk; een ruim en zonnig terras (voor ruim 200 stoelen!) pal aan het beroemde vaarwater. Binnen is ruimte voor ca. 60 zitplaatsen (verkoopruimte van ruim 100 m2). Tevens is het denkbaar – geen verplichting – een aanvullende ruimte te gebruiken/huren t.b.v. opslag.

Per Q1 2024 zal zich op het terrein, grenzend aan het terras van het paviljoen, een bootverhuurbedrijf vestigen. Dit zorgt voor extra gezonde reuring.

De ontwikkeling bevindt zich nabij de parkeerterreinen, op de toeristische route en met dé drukbezochte bushalte om de hoek.

Het object wordt qua voorzieningen nagenoeg ’turn-key’ opgeleverd.

Financiële informatie paviljoen:
Basishuurprijs: € 40.000,- excl. BTW, per jaar
Huurtermijn: 5 + 5 jaar (ten minste)
Verlengingstermijn(en): telkens 5 jaar
Zekerheidsstelling: ter grootte van drie maanden (basis)huur incl. BTW
Indexering: is van toepassing, doch vanaf jaar 3
Opleveringsniveau: casco plus
Voorbehoud: op basis van gunning verhuurder
Uitbreiding t.b.v. opslag is bespreekbaar

Meer informatie & contact
Voor meer informatie, vragen of het plannen van een bezichtiging neemt u contact op met de makelaar van dit object Ingmar Bokma.

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type horeca
(Eet)café, Casco-horecaruimte, Dagexploitatie, Restaurant
Huurprijs
€ 40.000,- per jaar
Oppervlakte (VVO)
177 m2
Liggingskenmerken
Aan vaarwater, Winkelcentrum
Zitplaatsen
50
Terras
Ja
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart