Foto's

Unieke Kans in het Hart van Hengelo

Beekstraat 41
7551 DP Hengelo
2.112 m2
800 zitplaatsen
Vraagprijs: € 1.195.000,- k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een bijzonder object met een unieke sfeer en moderne faciliteiten? Dan is Beekstraat 41 in Hengelo de perfecte locatie voor u. Dit indrukwekkende pand, gebouwd in 2003, combineert de charme van een bioscoop met de gezelligheid van een restaurant. Gelegen in het bruisende centrum van Hengelo: ja, dit leest u goed, een complete bioscoop!

Met een bedrijfsoppervlakte van ca. 2100 m² biedt dit pand volop ruimte voor zowel culinaire als filmische ervaringen. Het pand is zorgvuldig ontworpen om een optimale klantbeleving te bieden, met aparte zones voor dineren en filmvertoningen. De bioscoop beschikt over 5 zalen met ruim 800 comfortabele stoelen en de nieuwste projectietechnologie, waardoor bezoekers kunnen genieten van films in een ongeëvenaarde kwaliteit. Het restaurantgedeelte is stijlvol ingericht en biedt ruimte voor een groot aantal gasten, perfect voor zowel intieme diners als grotere groepen.

Een opvallend kenmerk van deze locatie is de aanwezigheid van een hippe jeu-de-boule bar in het pand wat u helemaal naar eigen smaak kan invullen!

De strategische ligging in het hart van Hengelo. De centrale locatie zorgt voor een constante stroom van bezoekers, zowel locals als mensen van buiten de stad. Bovendien is het pand gemakkelijk bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto, dankzij de nabijheid van parkeergelegenheden en het treinstation van Hengelo. De bioscoop is een van de grootste publiekstrekkers van Hengelo, met vermaak voor een breed publiek.

Beekstraat 41 in Hengelo is een uitstekende investering voor ondernemers die een goedlopende horecaonderneming willen doorstarten of uitbreiden. Met zijn moderne faciliteiten, ruime opzet en strategische ligging biedt dit pand alles wat u nodig heeft om een succesvol horecaconcept te realiseren.

Wacht niet langer en grijp deze unieke kans aan! Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. Uw droomlocatie in het hart van Hengelo wacht op u.

Vraagprijs roerende – en onroerende zaken (recht van erfpacht): € 1.195.000,- k.k.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Leisure, Restaurant
Vraagprijs
€ 1.195.000,- k.k.
Oppervlakte (VVO)
2.112 m2
Liggingskenmerken
In centrum
Zitplaatsen
800
Bouwjaar
2003
Terras
Nee
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart