Foto's
Video's
Plattegronden

Uniek in ieder opzicht

Onderdreef 1
4116 CC Buren
359 m2
55 zitplaatsen
Vraagprijs: € 410.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie: € 115.000,-

Omschrijving

Welkom bij De Hofhouding. Het pand ademt geschiedenis met zijn oorsprong die teruggaat tot het begin van de 19e eeuw. Met zijn ligging aan de rand van het pittoreske centrum van Buren, gelegen aan de welbekende ‘Fruitige Fietsroute’ en nabij de N834 biedt deze locatie niet alleen uitstekende zichtbaarheid, maar is hierdoor ook uitstekend bereikbaar.

Met een bedrijfsoppervlakte van circa 250 m², beschikt De Hofhouding over 50 zitplekken binnen en een royaal terras met 130 zitplaatsen buiten. Waar de zon altijd schijnt. Of het nu gaat om een intiem diner, een feestelijke bijeenkomst of een ontspannen middag op het terras, dit horecabedrijf biedt een omgeving voor elke gelegenheid.

Meer dan een restaurant: een unieke trouwlocatie
Wat De Hofhouding echt onderscheidt, is de mogelijkheid om te transformeren tot een betoverende trouw locatie voor maximaal 175 personen. De ambiance van de oude smederij creëert een romantische sfeer, perfect voor het vieren van onvergetelijke momenten. Met voldoende parkeergelegenheid direct voor de deur wordt het gemak voor zowel gasten als het bruidspaar gegarandeerd.

Een ondernemersdroom wordt werkelijkheid
Het eigentijdse en gezellige interieur, gecombineerd met de rijke geschiedenis van het pand, vormt de ideale basis voor een florerende doorstart.
Grijp deze kans om de toekomst van De Hofhouding verder uit te breiden. Neem contact op met Youp Dumont voor meer informatie en plan uw bezoek aan deze buitengewone locatie.

Vraagprijs onroerende zaken + bedrijfsexploitatie: € 525.000,- k.k.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Café-restaurant, Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Vraagprijs
€ 410.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie
€ 115.000,-
Oppervlakte (VVO)
359 m2
Liggingskenmerken
Woongebied, Winkelcentrum
Zitplaatsen
55
Bouwjaar
1801
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart