Foto's
Plattegronden

Twente op z’n best

Grotestraat 30
7631 BV Ootmarsum
531 m2
165 zitplaatsen
Huurprijs: € 55.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 45.000,- excl. BTW

Omschrijving

Al in de vroege middeleeuwen floreerde de handel in Ootmarsum, vanwege de gunstige ligging; zowel aan een belangrijke noord-zuid-route als aan de route West-Nederland – Noord-Duitsland. Maken we een sprong vooruit in de tijd zien we dat het hier nog steeds goed toeven is. In de gemeente Dinkelland.

Het is tegen deze achtergrond, waar je aan de Grotestraat 30, midden in het oude centrum, dit café-restaurant met feestzaal vindt. Ter overname. Op een presenteerblaadje.

Het restaurant met feestzaal is helemaal op zijn plek tussen eeuwenoude architectuur en de levendige sfeer van Ootmarsum. Het gebouw straalt authenticiteit uit en biedt een unieke combinatie van historische charme en moderne mogelijkheden.
Met 65 zitplaatsen in het restaurant, een terras met 30 zitplaatsen, een gezellig café met 50 zitplaatsen en een ruime feestzaal op de eerste verdieping, is dit het dé perfecte locatie voor ondernemers met grootse plannen.

Of je nu een intiem diner, een bruisend feest, of een gezellige borrel wilt organiseren, hier is ruimte in overvloed.

Dit pand is niet alleen een plek om te eten en te vieren, maar het is ook de ideale omgeving voor een nieuwe start in de horecabranche. De locatie, de faciliteiten en het unieke karakter bieden een solide basis voor een succesvolle onderneming.

Ontdekken wat de Grotestraat 30 nog meer te bieden heeft. Neem vandaag nog contact op met Youp Dumont of Han van Benthem

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 55.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 45.000,- excl. BTW
Oppervlakte (VVO)
531 m2
Liggingskenmerken
In centrum
Zitplaatsen
165
Bouwjaar
1919
Terras
Nee
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart