Foto's

Tijdloos top in de natuur

Tusveld 31
7627 NX Bornerbroek
991 m2
250 zitplaatsen
Vraagprijs: € 855.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie: € 144.995,-

Omschrijving

Tijdloos top in Twente
Veel ruimte, veel groen, veel mogelijkheden – ook volgens het bestemmingsplan – om het geheel weer zijn tijd ver vooruit te zijn; Dit restaurant maakt zich op voor het voorzetten van het Twentse succes. Idyllisch gelegen in het Nijreesbos, waar het, tussen de bomen, heerlijk toeven is.
Op steenworp afstand van Almelo vind je deze te koop aangeboden horecatopper. Het gebied is favoriet onder wandelaars en fietsers, die graag aanwaaien in dit ruim opgezette restaurant voor een kop koffie, lunch of borrel. Het hele jaar door, maar vooral in de zomermaanden, waar in de tuin op het terras plaats is voor zeker 200(!) gasten.

In de tuin is het een ontspannen komen en gaan, compleet met midgetgolfbaan. En weertechnische backup binnen in de vorm van een kegelbaan!

De kegelbaan bevindt zich achter de zaalruimte aan de voorkant van het bedrijf. Deze ruimte is door handige schuifwanden samen met of los van de baan inzetbaar. Gezamenlijk is er dan plek voor 125 gasten.
Naast deze zaalruimte, die overigens over een eigen ingang en terras beschikt, is het centrale restaurant. Hier is plaats voor nog eens 125 gasten, om te genieten van allerhande gerechten uit de centraal in het bedrijf gelegen royale keuken.
Wat wil je nog meer
Aan de achterkant van het pand zijn verschillende opslagruimtes, handig om terrasmeubilair gemakkelijk in op te bergen, of voor andere toepassingen. Ook is er nog een kelder voor opslag. En op de eerste verdieping bevindt zich een royale bedrijfswoning met 4 slaapkamers, ruime woonkamer met keuken, badkamer en riant dakterras.

Financiële informatie:
Vraagprijs onroerende zaken en bedrijfsexploitatie: € 999.995,– k.k.
*Voor de juiste kandidaat behoort verhuur van onroerende zaken tot de mogelijkheden.

Hole in one?
Het ruime perceel, de brede bestemming, de lokale reputatie; ontdek hoe het geheel groter is dan de som der delen en bel of mail voor meer info met de makelaar van dit object Youp Dumont

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Café-restaurant, Restaurant, Zalen/partycentrum
Vraagprijs
€ 855.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie
€ 144.995,-
Oppervlakte (VVO)
991 m2
Zitplaatsen
250
Bouwjaar
1920
Terras
Ja
Woonruimte
Ja
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart