Foto's
Plattegronden

Schitterend!

Nieuwstraat 73
6811 HV Arnhem
780 m2
350 zitplaatsen
Huurprijs: € 197.500,- per jaar

Omschrijving

Een aantrekkelijke, hoogkwalitatieve en echt Arnhemse binnenstad creëren, die nadrukkelijk verbonden is met de Rijn: dát is het doel van de herontwikkeling van de zuidelijke binnenstad. Met een hoofdrol voor Het Kadehuis. De perfecte plek om plezierig te wonen, te werken, te ondernemen en te ontspannen in een levendige en creatieve buurt.

Een thuishaven voor alle Arnhemmers.

De gezellige Nieuwstraat verbindt het centrum met de Rijn en wordt het begin van de wandelroute langs de Rijnkade naar het Cobercokwartier in het oosten, en Museum Arnhem in het westen. De nauwe samenwerking met ondernemers, zoals die in de Foodhall, versterkt de sterke synergie tussen uiteenlopende culturele, culinaire en kunstzinnige programma’s in de zuidelijke binnenstad.

Het Kadehuis versterkt het karakter van de zuidelijke binnenstad en fungeert als echte bestemming en nieuwe hotspot in de stad. Levendig, leefbaar, creatief, verbonden!

En dat biedt perspectief voor horecaondernemers.

Neem deze ruime commerciële unit, met rondom verdiepingshoge glazen puien met drie openslaande deuren naar zowel de Rijnkade als de Nieuwstraat. Schitterend in alle opzichten. Vanuit hier heb je uniek uitzicht op onder andere de Rijnkade, de Nederrijn, Strand Zuid en de Nelson Mandelabrug!

Door de diverse hoogtes en niveauverschillen is de indeling speels en biedt daarmee verschillende originele indelingsvarianten. Daarnaast is er de mogelijkheid tot een terras op de Rijnkade (op het zuiden) en in overleg aan de Nieuwstraat. Dit alles maakt deze commerciële unit uitermate geschikt voor een horecafunctie of zelfs meerdere concepten onder één dak.

Grand Cru

Als we locaties zouden vergelijken met wijnlabels, dan is dit op voorhand een Grand Cru. Unit 1+2+4 zijn in hun geheel te huren (niet afzonderlijk) en de oppervlakte beslaat gezamenlijk (ca.) 780 m2 BVO. Neem voor meer informatie contact op met Ingmar Bokma: 06 218 38 637.

Financiële informatie:
Unit: 1, 2 en 4 (enkel gezamenlijk te huren)
Huurprijs per jaar: € 197.500,– exclusief BTW
Servicekosten: nader te bepalen
BVO (ca.): 780 m2
Huurbetaling: per maand vooruit
Zekerheidsstelling: drie maanden inclusief BTW
Opleveringsniveau: ‘as is’ o.b.v. van casco
Ingangsdatum: in overleg. Oplevering vanuit de ontwikkelaar vindt plaats in Q4 2023.
Huurtermijn: 5 + 5 jaar (tenminste)
Huurverlenging: telkens met 5 jaar
Huurovereenkomst: ROZ model voorzien van bijzondere (horeca)bepalingen
Voorbehoud: van gunning verhuurder

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Casco-horecaruimte, Dagexploitatie, Restaurant
Huurprijs
€ 197.500,- per jaar
Oppervlakte (VVO)
780 m2
Liggingskenmerken
Aan vaarwater, Winkelcentrum
Zitplaatsen
350
Bouwjaar
2023
Terras
Ja
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart