Foto's
Plattegrond

Plaatje op een presenteerblaadje

Wiidswei 32
9264 TM Earnewald
466 m2
120 zitplaatsen
Huurprijs: € 39.000,- per jaar

Omschrijving

Gelegen in een Nationaal Park, ruim opgezet en in 2015 geheel gerenoveerd. Dit horecabedrijf is een (compleet) plaatje, met veel exploitatiemogelijkheden.

Het object is gevestigd in het pittoreske dorp Earnewâld, Eernewoude, in het zuiden van Tietjerksteradeel, tussen Leeuwarden en Drachten. Aan de rand van het natuur- en watersportgebied het Nationaal Park De Âlde Feanen (De Oude Venen).

De ligging zorgt dat er jaarlijks de nodige toeristen naar Earnewâld komen. Een flinke doelgroep, maar bepaald niet de enige: het object is namelijk ook erg populair bij de inwoners uit de directe omgeving.

Zowel het restaurant (ca. 250 m2) als het zonnige terras bieden plaats aan ca. 120 zitplaatsen. Het terras is gesitueerd aan de voorzijde en aan de zijkant van het horecabedrijfsobject.

Het restaurant is tevens uitermate geschikt voor het geven van personeelsfeestjes, familiefeesten, reünies, vergaderingen en bruiloften. Waarbij de organiserende partij zich alvast geen zorgen hoeft te maken over parkeervoorzieningen, de naastgelegen parkeerplaatsen zijn namelijk samen goed voor circa 550 parkeerplekken!

In 2015 zijn de nodige investeringen gedaan en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. De exploitatie kent geen zware verplichtingen, is goed geoutilleerd en laat zwarte cijfers zien. Desalniettemin hebben de eigenaren vanwege andere ambities besloten deze mooie onderneming te verkopen. Wij zijn ervan overtuigd dat ondanks de al aanwezige (positieve) cijfers het omzetniveau nog naar een mooier niveau kan worden getild.

Het (horeca)bedrijfsobject wordt in deze aangeboden alszijnde verhuurobject waarbij de exploitatie dient te worden overgenomen. Het totaal beslaat ca. 466 m2.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 135.000,–
Huurprijs (horeca)bedrijfsobject: € 39.000,– per jaar

Meer informatie, eens kijken, of direct overstag?
Neem contact op met de makelaar van dit object Ingmar Bokma

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Zalen/partycentrum
Huurprijs
€ 39.000,- per jaar
Oppervlakte (VVO)
466 m2
Zitplaatsen
120
Bouwjaar
1958
Terras
Ja
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart