Foto's
Plattegronden

Plaatje compleet

Holterweg 123
7434 PA Lettele
310 m2
110 zitplaatsen
Vraagprijs: € 660.000,- k.k.

Omschrijving

Welkom in China. Restaurant China om precies te zijn. Eenmaal binnen waan je je niet meer in de buurt van Holten en Deventer. Hier laat je je graag onderdompelen, in al het moois wat deze keuken te bieden heeft. En geniet je samen de vele andere vaste gasten van een perfect avondje uit.

Vanwege de zichtbaarheid, naamsbekendheid en geboden kwaliteit (4,3 op Google) is restaurant China vermaard in de wijde omgeving. Bij binnenkomst waan je je als gezegd direct in Aziatische sferen, terwijl je via de afhaalruimte logisch doorstroomt richting het restaurant met 110 zitplaatsen. Een riant ruimte, dankzij de aanbouw (in 2012) aan de achterzijde.

Goed ondernemen, fijn wonen
Op de verdieping bevindt zich een ruime bedrijfswoning die zowel van binnen als van buiten bereikbaar is. Vanwege de ligging aan een doorgaande weg is de voorgevel verbeterd geluidgeïsoleerd waardoor je binnen niks hoort van voorbijrijdende auto’s.

De bereikbaarheid van China, direct aan de doorgaande weg tussen Holten en Deventer, is dus top. Bovendien is het bedrijf goed zichtbaar vanaf de weg – uitstekende reclame – en is parkeren ronduit uitnodigend, op een van de parkeerplaatsen op eigen terrein.

Soort verkoop: verkoop bedrijfsexploitatie en onroerende zaken
Typehoreca: Restaurant
Plaats: Lettele (Deventer)
Regio/ligging: Overijssel

Capaciteit
Aantal zitplaatsen restaurant: 110
Aantal zitplaatsen terras: 45
Grootte: 310 m2 + 165 m2

Financiële gegevens
Vraagprijs totaal: € 660.000,– k.k.
Voorbehoud gunning verkoper

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Café-restaurant, Restaurant, Wegrestaurant
Vraagprijs
€ 660.000,- k.k.
Oppervlakte (VVO)
310 m2
Zitplaatsen
110
Bouwjaar
1900
Terras
Ja
Woonruimte
Ja

Bekijk op de kaart