Foto's
Video
Plattegronden

Knaldrangwalhalla

Industrieweg 8
2330 Merksplas
3.966 m2
50 zitplaatsen
50 terras zitplaatsen
200 staanplaatsen
Huurprijs: € 60.967,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 135.000,-

Omschrijving

Op een superstrategische locatie, goed bereikbaar vanuit Antwerpen en Nederland, vind je Fundustry Antwerpen. In Merksplas. Dit ronduit unieke horeca object biedt diverse horecavoorzieningen en faciliteiten, en spannende games zoals paintball, airsoft,
escaperooms en nog veel meer.

Wat deze overnamelocatie echt bijzonder maakt, is de gloednieuwe escape-battleroom, de uitgestrekte paintball area en het brede scala aan workshops: van hamburgerworkshops tot BBQ-workshops en cocktailworkshops, er is voor elk wat wils!

Geschikt voor groepen tot 100 personen
De oude loods op het terrein biedt een uitgebreid en uitdagend paintballveld met authentieke legerattributen, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken. Voor liefhebbers van Airsoft is de locatie een realistische ervaring met echte legeruitrusting en replicawapens.

Teamuitjes, vriendenuitjes, vrijgezellenfeesten, familieuitjes, het is er altijd een drukte van belang. Ook zakelijke gezelschappen weten Fundustry te vinden. Voor besprekingen en presentaties tot serious fun en lekker eten,deze locatie trekt een breed publiek aan.

Actie en ontspanning
Als gasten het wat rustiger aan willen doen, genieten ze van een gezellig potje pokeren of een uitdagende quiz, gefaciliteerd door het personeel. En natuurlijk zijn er zowel voor, na als tijdens de activiteiten volop hapjes en een drankjes in de horecavoorziening.

Voor meer informatie over jullie (grote) kansen op succes met deze grensverleggende onderneming bel of app Youp Dumont. Game on!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Dagexploitatie, Zalen/partycentrum
Huurprijs
€ 60.967,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 135.000,-
Oppervlakte (VVO)
3.966 m2
Liggingskenmerken
INDUSTRIAL_AREA
Zitplaatsen
50
Zitplaatsen terras
50
Staanplaatsen
200
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart