Foto's

Is het een stadstuin, is het een strandtent?

Vrijstraat 11
5611 AT Eindhoven
210 m2
80 zitplaatsen
180 terras zitplaatsen
Huurprijs: € 50.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 200.000,- excl. BTW

Omschrijving

Het is, het is… City Garden Eindhoven! Hier zit je de komende zomer als een god in Brabant. Een ultieme kans om jezelf als horecaondernemer op de kaart te zetten. En om ondertussen te genieten van misschien wel het mooiste plekje van de stad.

Als je googlet zie je de Vrijstraat 11 direct naast het woord Centrum op Google Maps. Met een enorm oppervlakte biedt deze centrale locatie voldoende ruimte om jouw, of jullie, visie tot leven te brengen. Het ruime terras, met inventaris voor circa 150 zitplaatsen, is de perfecte plek voor gasten om te ontspannen en te proosten op ’t leven.

En er is meer om enthousiast over te zijn! Als nieuwe eigenaar ben je welkom om deel te nemen aan de bruisende evenementen die plaatsvinden op het naastgelegen terrein. Van hippe markten tot levendige food truck festivals, er is altijd wel iets te beleven.

Tip: reageer vandaag nog

De eerste zomerse dag van 2024 is begin april al een feit. Hoogste tijd om door te pakken op het succes van dat afgelopen eerste jaar. Mede dankzij de vele lovende reacties en eerste vaste gasten ligt er een solide basis voor groei. Dus zorg dat je alles op orde hebt voor die aanstaande (jaarlijks inmiddels meer dan 120!) 20 °C dagen.

Geen tijd te verliezen? Inderdaad! Bel of app Ingmar Bokma: . Dan verklaren we het ☀️ seizoen zo snel mogelijk voor geopend.

PS Het horecabedrijfspand (210 m2) zelf, dat hier voor je klaar staat, is modulair gebouwd (in 2017) van twaalf zeecontainers. Een slim bouwpakket, voorzien van alle benodigde onderdelen, zoals: een goed geoutilleerde open keuken/bar (met o.m. tapinstallatie, koelingen, green eggs, steamer en wasstraat), volwaardige sanitaire voorzieningen, alarminstallatie (en camerabeveiliging), brandmeldinstallatie, een elektrisch te openen pui, ruimte voor opslag en alle benodigde inventaris.

Compleet plaatje

Het paviljoen, met plaats voor 70 gasten binnen (op de eerste verdieping), heeft vijf jaar dienstgedaan als stadstrand in het centrum van Zwolle. Vanwege een aanbesteding die destijds aan een andere partij is vergund, schittert het nu in Eindhoven. Wil je dit mobiele paviljoen zelf ook overnemen in plaats van huren, dan behoort dit tot de mogelijkheden. Dan zet je jullie succes direct voort op een andere locatie, of na afloop van de huidige vergunning op deze locatie voor waarschijnlijk nog drie zomers.

Financiële informatie:
Huurprijs (incl. inventaris): € 50.000,- per jaar, excl. BTW
Vraagprijs geheel (incl. inventaris): € 200.000,- (excl. BTW)

*De huurprijs is gebaseerd opdat het geheel op de huidige locatie in Eindhoven blijft. Bij overname van het geheel (omgebouwde containers en inventaris/interieur) staat het de koper vrij de exploitatie op de huidige locatie voort te zetten of direct het geheel te verplaatsen naar een andere locatie.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Dagexploitatie, Restaurant, Zalen/partycentrum
Huurprijs
€ 50.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 200.000,- excl. BTW
Oppervlakte (VVO)
210 m2
Liggingskenmerken
In centrum, Winkelcentrum
Zitplaatsen
80
Zitplaatsen terras
180
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart