Foto's
Plattegronden

Il Campanile in Markelo ter overname

Taets van Amerongenstraat 9
7475 BT Markelo
614 m2
90 zitplaatsen
Vraagprijs: € 795.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie: n.o.t.k.

Omschrijving

Als de Accademia Italiana Della Cucina (AIC) zegt dat je de kunst verstaat, dan doe je wat goed. Heel goed zelfs. Het door AIC bekroonde Il Campanile, in het hart van Markelo, is dan ook een absoluut toprestaurant. Gekenmerkt door:

• Sfeer met Italiaanse flair.
• Uitmuntende keukeninfrastructuur met hoogwaardige apparatuur, waar andere kookstijlen ook in passen.
• Een bewezen trackrecord in kwaliteit en klanttevredenheid.
• Onderscheiding door Accademia Italiana della Cucina met vier tempels.
• Ruimte voor 90 zitplaatsen binnen en 60 zitplaatsen op het terras, waardoor dit restaurant zowel intieme diners als grotere gezelschappen op hun wenken bedient.

Gastronomische ervaring
Il Campanile verwelkomt gasten in een warme, uitnodigende sfeer, waar ze genieten van authentieke Italiaanse gerechten, bereid met passie en met oog voor detail. Van de verfijnde antipasti tot de verrukkelijke desserts, elk gerecht is een meesterwerk op zich.

Terras
Het ruime terras (op eigen grond) is een perfecte plek om te dineren in de buitenlucht. Het terras biedt plaats aan circa 60 gasten en is door grote terrasoverkapping gemakkelijk te beschermen tegen de zon of een regenbui.

Verzorgingsgebied
Il Campanile heeft een trouwe gastenkring uit een ruim verzorgingsgebied. Met gasten die reizen vanuit nabijgelegen steden als Deventer, Hengelo en Almelo, heeft het restaurant zich bewezen als een culinaire bestemming, geliefd bij zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf.

Ligging
In het hart van Markelo omarmt Il Campanile de ambiance van dit dorp. Markelo is populair onder toeristen, bekend om zijn prachtige natuur en gastvrije gemeenschap. De omgeving biedt een scala aan campings en vakantieparken, waardoor het een aantrekkelijke bestemming is voor dagjesmensen en vakantiegangers.

Vastgoed en bedrijfswoning
Bij deze bijzondere overname bieden we niet alleen de bedrijfsexploitatie aan maar ook het vastgoed, inclusief de royale (127 m2) bedrijfswoning! Deze bevindt zich boven het restaurant en zorgt voor extra flexibiliteit en mogelijkheden.

Vraagprijs onroerende zaken en bedrijfsexploitatie: € 795.000,– k.k.
*Voorbehoud gunning verkoper

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Restaurant
Vraagprijs
€ 795.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie
n.o.t.k.
Oppervlakte (VVO)
614 m2
Liggingskenmerken
Woongebied, Winkelcentrum
Zitplaatsen
90
Bouwjaar
1959
Terras
Ja
Woonruimte
Ja
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart