Foto's
Plattegrond

Horecaruimte van volume!

Domoweg 2
9411 TX Beilen
1.052 m2
1 zitplaats
Huurprijs: € 115.000,- per jaar

Omschrijving

Op de Domoweg zetten we de verdubbelaar in! Op deze toplocatie is namelijk een tweede casco+ horecaruimte ter beschikking gekomen. En ook nog eens eentje die minstens/bijna dubbel zo groot is als het eerdere object.

Tussen Assen en Hoogeveen, vlakbij Nationaal Park Dwingelderveld vind je dit casco+ pand. Pal aan de A28, aan de afrit, in Beilen, in een markant uitnodigend pand. Momenteel wordt de ruimte nog geëxploiteerd als traditioneel chinees concept, maar het leent zich voor heel wat verschillende type concepten.

Het is een mooie plek voor een cafetaria of andere vorm van (healthy) fastfood, aangezien de locatie daar ideaal voor is. Namelijk aan de snelweg en in de buurt van andere voorzieningen, waaronder Win Casino Beilen, dat ook zeer veel bekijks trekt.
Klaar voor de start?

Ben jij die enthousiaste ondernemer die net start of die zijn huidige portefeuille wil verbreden? En hou je van een flitsende start? App of bel 06 27 09 42 52, of mail ydumont@vdweerd.nl om te ontdekken welke van de twee opties nog beschikbaar is!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Casco-horecaruimte, Dagexploitatie, Lunchroom
Huurprijs
€ 115.000,- per jaar
Oppervlakte (VVO)
1.052 m2
Zitplaatsen
1
Bouwjaar
2004
Terras
Ja
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart