Foto's
Video
Plattegronden
360° foto's

Horeca-oase aan de IJssel

Noorderstraat 14
6953 CE Dieren
992 m2
7 hotelkamers
220 zitplaatsen
52 terras zitplaatsen
Huurprijs: Op aanvraag
Bedrijfsexploitatie: € 195.000,-

Omschrijving

Een zeldzaam juweel uit 1900, gelegen aan de IJssel in Dieren, opent tijdelijk de deuren voor ondernemers met een visie. Villa Veertien is een prachtig Hotel/Restaurant met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst. Met een bedrijfsoppervlakte van circa 1000 m2 belichaamt deze locatie karakter, klasse en potentie.

Villa Veertien bevindt zich direct aan de rand van de IJssel. Het uitzicht over de rivier en landerijen vormt een spectaculair levend decor. Met 60 zitplaatsen binnen en een sfeervol terras dat plaats biedt aan minimaal 52 gasten, is het de perfecte plek voor intieme diners en gezellige bijeenkomsten. En dat is niet alles; de locatie beschikt over 4 multifunctionele zalen die ideaal zijn voor verhuur, waardoor het een veelzijdig geheel is voor zakelijke en feestelijke evenementen. De stijlvolle en huiselijke inrichting creëert een warme sfeer die gasten omarmt, terwijl het adembenemende uitzicht de ervaring compleet maakt.

Overnachtingen, diners, bruiloften – in de zomer waan je je langs een meanderende rivier in de Serengeti, in winter geniet je van de optrekkende mist over datzelfde tableau vivant. Het is een onuitputtelijke bron van inspiratie voor zowel de bezoeker als de aanstaande ondernemer.

Met zijn rijke geschiedenis, uitstekende ligging en diverse mogelijkheden voor groei en evenementen, is dit de kans om je stempel te drukken op een uniek stukje
horecaerfgoed. Ontdek de mogelijkheden en maak dit (voor)jaar nog werk van je, of jullie, ambities. Neem contact op met Youp Dumont voor een bezichtiging en laat deze bijzondere kans niet aan je voorbijgaan.

Financiële informatie:
Vraagprijs bedrijfsexploitatie: € 195.000,-
Huurprijs: let op! de huurprijs is omzet-gerelateerd. Vraag de makelaar naar meer informatie.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Bed & Breakfast, Hotel, Restaurant, Zalen/partycentrum
Huurprijs
Op aanvraag
Bedrijfsexploitatie
€ 195.000,-
Oppervlakte (VVO)
992 m2
Liggingskenmerken
Aan een rustige straat, Aan vaarwater
Zitplaatsen
220
Zitplaatsen terras
52
Hotelkamers
7
Bouwjaar
1900
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart