Foto's
Plattegronden
360° foto

Groen, groener, groenst

Gijsselterweg 32
7963 PE Ruinen
320 m2
70 zitplaatsen
75 terras zitplaatsen
Vraagprijs: € 725.000,- k.k.

Omschrijving

Zet de satellietbeelden op Google Maps aan, ga naar Gijsselterweg in Ruinen en je beeldscherm blaakt van het groen. Midden in dit groene paradijs, op nummer 32, vind je een pand dat de locatie eer aan doet met een supergroen energielabel: A+++! Gebouwd in 2020 voldoet het aan alles wat je maar verlangt van een modern uniek horecabedrijf.

En als koper kun je het vervolgens letterlijk en figuurlijk nog zo groen inrichten als je maar wilt.
Met een verkoopoppervlakte van circa 206m² biedt dit restaurant volop ruimte voor culinaire creativiteit en gastvrije beleving. Omgeven door de weelderige groene landschappen, ademt het rust en sereniteit uit, wat het een onweerstaanbare bestemming maakt voor zowel lokale bewoners als (vele) toeristen.

Het hart van dit restaurant wordt gevormd door een groot terras dat uitkijkt op een doorgaande weg. Hier zie je fietsers en ander verkeer ongehaast voorbijtrekken, terwijl je geniet van wat verfrissends. In intieme sfeer of met een groot gezelschap, want met 70 zitplaatsen binnen en een terras met minimaal 75 zitplaatsen kun je alle kanten op.

Een bijzondere feature van het restaurant is de ligging binnen een luxe vakantiepark. Waardoor het een grote aantrekkingskracht heeft op vakantiegangers en dagjesmensen, die op zoek zijn naar een unieke dinerervaring.

Al met al de perfecte setting voor de (door)start van een goedlopende horecazaak. Moderne faciliteiten, strategische ligging en bijzonder charme, wat wil je, of wat willen jullie, nog meer? Neem voor meer informatie contact op met het groene hart van VDW Horecamakelaars: Youp Dumont, 06 27 09 42 52

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Cafetaria, Restaurant
Vraagprijs
€ 725.000,- k.k.
Oppervlakte (VVO)
320 m2
Liggingskenmerken
Aan park, Vrij uitzicht, Open ligging, In bosrijke omgeving
Zitplaatsen
70
Zitplaatsen terras
75
Bouwjaar
2020
Terras
Ja
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart