Foto's
Plattegronden
360° foto's

Gezocht: goede buur!

Herenstraat 2
4116 BK Buren
153 m2
Huurprijs: € 20.790,- per jaar

Omschrijving

In Buren (GLD) zoeken we een enthousiaste opvolger voor restaurant Vicini. Wat niet toevallig Italiaans is voor buren. Iemand die de Italiaanse droom hier wil voortzetten, of die zijn, haar of hun eigen unieke visie op deze bijzondere locatie wil(len) loslaten. In beide gevallen zien we een zonnige toekomst tegemoet, want de specificaties zijn beslist om over naar huis te schrijven.

Te beginnen met het pittoreske Buren: ‘De parel van de Betuwe.’ De sfeervolle Oranjestad doordrenkt van koninklijke allure. Je dwaalt er door de intieme steegjes, langs de grachten, de trotse stadswallen en bewondert de monumenten en charmante gevels, terwijl je jezelf onderdompelt in de geschiedenis van de Oranjes.

En dan heb je nog het pand. Een buitengewone gelegenheid om onderdeel te worden van het rijke Nederlandse erfgoed. Met zorg ingericht om gasten onmiddellijk een warm thuisgevoel te geven. Waarbij de benedenverdieping de keuken herbergt, en het restaurantgedeelte zich uitstrekt over de begane grond en de eerste verdieping.

Italië in oranjestadje Buren

Ervaar de unieke smaken van Italië in het hart van Buren, alleen bij Vicini – het enige Italiaanse restaurantconcept in het dorp.

Met een 9,6 uit 122 waarderingen op spontaan.nl (check vooral ook de andere online recensies) is Vicini bepaald geen ‘verre vriend’ in Buren. Gelegen op het idyllische plein aan de Sint-Lambertuskerk en gehuisvest in dat historische pand aan de Herenstraat 2.

Geliefd door jong en oud, door toeristen en omwonenden uit verschillende omringende steden, ligt de rode loper voor je uit om hier het stokje over te nemen. Klinkt als stoute schoenen en gaan? Neem dan contact op met makelaar Youp Dumont. App of bel 06 27 09 42 52. Benvenuto!

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Cafetaria, Café-restaurant, Eetcafé, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 20.790,- per jaar
Soort object
Horeca
Oppervlakte (VVO)
153 m2
Regio
Gelderland
Liggingskenmerken
Winkelgebied stadscentrum, In woonwijk
Bouwjaar
1984
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart