Verhuurd
Foto's
Video
Plattegronden

Gebrand op jullie succes

Nieuwstraat 23
5611 DA Eindhoven
305 m2
1 zitplaats
Huurprijs: Op aanvraag
Bedrijfsexploitatie: € 80.000,-

Omschrijving

Weer zo’n toplocatie. Waar de passantenstroom loopt als een trein, mede dankzij het centraal station om de hoek. In het hart van Eindhoven. Klaar voor een nieuwe ondernemer.

Alles wat je nodig hebt voor een succesvolle start, of nieuw begin, in de Brabantse horeca.

De strategische positie van de zaak maakt het gemakkelijk bereikbaar voor lokale inwoners, studenten, forenzen en toeristen die de stad bezoeken. De nabijheid van een parkeergarage is een extra troef, waardoor het ook de ideale plek is voor zowel spontane als geplande etentjes.

En dan heb je nog de aantrekkingskracht van het bedrijf zelf. Elegant met een zorgvuldig gekozen decor en een warme sfeer vind je er de ideale ambiance voor gasten van jong tot oud. Waarbij de centraal geplaatste keuken een interactief element toevoegt aan de ervaring.

Goed om te weten: het restaurant beschikt over een ruime kelder met voldoende ruimte voor toiletten en een grote opslagplaats. Meer details? Wat te denken van 50 plaatsen binnen én 30 op het terras!

Neem vandaag nog contact op met de makelaar Youp Dumont (+31 6 27 09 42 52) voor meer informatie. Zowel hij als de formulehouders zijn gebrand op jouw, of jullie, aanstaand succes.

Kenmerken

Status
Verhuurd
Type horeca
Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
Op aanvraag
Bedrijfsexploitatie
€ 80.000,-
Oppervlakte (VVO)
305 m2
Liggingskenmerken
Winkelcentrum
Zitplaatsen
1
Bouwjaar
1992
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart