Foto's
Video
360° foto

Fine dining op landgoed Halsaf!

Beekseweg 2
6909 DR Babberich
264 m2
60 zitplaatsen
50 terras zitplaatsen
Huurprijs: € 72.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: n.o.t.k.

Omschrijving

Op Landgoed Halsaf staat wat te gebeuren. De opening van jouw, of jullie, restaurant. Op deze unieke locatie in het schilderachtige Babberich, in de provincie Gelderland. Dit historische landgoed, omgeven door weelderige bossen en uitgestrekte velden, ademt een sfeer van rust en elegantie die teruggaat tot de 18e eeuw. Een spectaculair decor voor een goed verzorgd diner.

Het hoofdgebouw, een statig herenhuis, is een voorbeeld van de klassieke architectuur uit die tijd, met zijn indrukwekkende gevels en zorgvuldig onderhouden tuinen. De oprijlaan, geflankeerd door majestueuze bomen, leidt bezoekers naar een plek waar het verleden naadloos samengaat met het heden.
Landgoed Halsaf is niet alleen een monument van historische waarde, maar ook een plek van natuur en cultuur. De uitgestrekte tuinen en het omliggende landschap bieden een thuis aan diverse flora en fauna, waardoor het een geliefde plek is voor natuurliefhebbers en wandelaars. De stilte en de schoonheid van het landgoed maken het een ideale locatie voor contemplatie en ontspanning.

Het hele plaatje
Voor ondernemers die dromen van een eigen restaurant, biedt Landgoed Halsaf de perfecte startlocatie. Het landgoed beschikt over twee sfeervolle eetzalen, een servieskamer, een professionele keuken in het souterrain, en een aparte ontbijtkeuken. De wijnkelder, onder het trappenhuis en de servieskast, toont de oude delen van het kasteel en biedt een smaakvolle ambiance voor wijnproeverijen.

Naast de eet- en keukenfaciliteiten zijn er optioneel zeven hotelkamers met eigen voorzieningen, waaronder één suite die momenteel in gebruik is als kantoor. Deze kamers bieden gasten een luxe verblijf, ideaal voor een compleet horecaconcept. De zolder met zijn gezellige zithoekje en bioscoop biedt extra mogelijkheden voor uitbreiding of speciale evenementen. Ook is er een charmant kapelletje op het terrein, perfect voor intieme ceremonies of speciale gelegenheden.

Landgoed Halsaf speelt een actieve rol in het lokale leven. Regelmatig worden er evenementen en bijeenkomsten georganiseerd, die bezoekers de kans geven om te genieten van kunst en cultuur in een bijzondere setting. Het landgoed fungeert ook als een inspirerende locatie voor vergaderingen en bedrijfsuitjes, waar de serene omgeving bijdraagt aan productiviteit en creativiteit.

Het is een plek waar de charme van het verleden hand in hand gaat met de dynamiek van nu, en waar iedereen zich welkom en geïnspireerd voelt. Voor een ondernemer met een passie voor gastronomie en gastvrijheid is het een dream come true om dat droomrestaurant hier te beginnen en gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Vraaghuurprijs: € 72.000,- per jaar excl. BTW
Vraagprijs roerende zaken: n.o.t.k.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Restaurant
Huurprijs
€ 72.000,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
n.o.t.k.
Oppervlakte (VVO)
264 m2
Liggingskenmerken
Aan een rustige straat, In bosrijke omgeving
Zitplaatsen
60
Zitplaatsen terras
50
Bouwjaar
1750
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart