Een groot feest!

Vraagprijs: € 2.150.000,- k.k.

Omschrijving

Discolichten op je gezicht, tot diep in de nacht met je hele lichaam aan het bewegen en ontelbare gezelligheid. Iedereen in Oost-Nederland is opgegroeid met deze discotheek, of je er nou zelf bent geweest of je kinderen. Als je de naam van deze discotheek hoort, dan schieten er spontaan herinneringen in het oog. Het is jaren lang de taak geweest van één familie om deze herinneringen te creëren. En nu is de tijd gekomen voor nieuwe energie, een nieuwe ondernemer met zijn eigen plan.

Deze ondernemer, wellicht jij, krijgt een ware schatkist in handen. De mogelijkheden zijn eindeloos, denk hierbij aan dansavonden, feesten, partijen, bruiloften en zakelijke bijeenkomsten. De locatie beschikt over verschillende thema zalen, met mogelijkheden tot het ontvangen van 2.400 (!) gasten, geen gedoe met logistiek, en een jarenlange reputatie zijn de gouden munten.

Niet alleen is de inhoud van de kist ter aanbieding, maar ook de daadwerkelijke kist. Deze discotheek en zalencentrum wordt met exploitatie en vastgoed verkocht. Een (opgegraven) schat als je het ons vraagt of je nou voort wilt borduren op de discotheek, een andere idee hebt of de huidige activiteiten wilt uitbreiden.

Geïnteresseerd in deze gouden kans? vraag meer informatie en ontdek de mogelijkheden via de makelaar Youp Dumont.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Zalen/partycentrum
Vraagprijs
€ 2.150.000,- k.k.
Liggingskenmerken
In bosrijke omgeving, Platteland
Staanplaatsen
2400
Bouwjaar
1990
Terras
Nee
Woonruimte
Nee