Foto's

De Roode Vos staat op Groen!

Iependijk 53
7471 BG Goor
170 m2
32 zitplaatsen
Vraagprijs: € 455.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie: € 95.000,-

Omschrijving

Cafetaria De Roode Vos is in 1998 een instant succes, nadat het de landelijke wedstrijd om het lekkerste broodje van Nederland wint. De Roode Vos is dan pas één jaar oud. En zoals het gezegde gaat, een vos verliest wel wat haren, maar niet z’n streken: je vindt hier nog steeds de lekkerste broodjes van Nederland, uitgebreide menu’s en hamburgerspecialiteiten.
Toch is het tijd voor een update. De reden van de verkoop is het naderend pensioen van de eigenaren. Volgens hen, en volgens de hele omgeving tot ver buiten de dorpsgrenzen, mag De Roode Vos niet verloren gaan. Dit bedrijf is een onmisbaar meeting point voor de Goorse gemeenschap. Het professionele team is de reden voor de geweldige reputatie van De Roode Vos. Waar vriendelijke service, kwaliteit en snelheid nu een kwart eeuw vooropstaan. Klaar voor volgende generaties trouwe klanten.

In 2000 en 2003 hebben er verbouwingen plaatsgevonden. En is het pand sindsdien altijd goed bijgehouden, vandaar dat het pand nog steeds in een nette staat verkeert. Met ruimte voor 31 personen binnen. En riante buitenruimte/terras voor 24 personen. Bovendien beschikt het pand ook nog over een bedrijfswoning op de eerste verdieping.
En nog even over dat pand. Het is een landmark op zich. Op de hoek van de straat langs een fietsroute. Met, tot besluit, volop gratis parkeermogelijkheden in de omgeving. Daarmee staan wat ons betreft álle seinen op Groen voor een overname van De Roode Vos!

Soort verkoop/verhuur: Verkoop bedrijfsexploitatie + verkoop onroerend goed
Soort horeca: Cafetaria/lunchroom & afhaal zaak
Plaats: Goor
Regio/ligging: Centrum, woonwijk
Bedrijfswoning: Ja, op de verdieping

Financiële gegevens
Vraagprijs totaal: € 550.000,- k.k.

Meer informatie & contact
Voor meer informatie, vragen of bezichtigen neem contact op met de makelaar van dit object.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Cafetaria, Lunchroom
Vraagprijs
€ 455.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie
€ 95.000,-
Oppervlakte (VVO)
170 m2
Liggingskenmerken
Woongebied
Zitplaatsen
32
Bouwjaar
1940
Terras
Ja
Woonruimte
Ja
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart