Foto's
Plattegronden

Casco-bedrijfsruimte met zicht op het water aan de haven van Zutphen!

Contrescarp 182
7202 AE Zutphen
209 m2
1 zitplaats
Vraagprijs: € 498.000,- k.k.

Omschrijving

Voor tien punten: wat betekent ‘contrescarp’? Behalve dat het de straatnaam is van dit fantastische gebouw? Eerlijk is eerlijk, je favoriete makelaar moest ook even googlen. Contrescarp is een talud aan de buitenzijde van de gracht. Waarmee je direct een beeld krijgt van de ligging van jouw, of jullie, nieuwe onderneming.

In Hanzestad Zutphen. Te koop. Aan dat water. Op loopafstand van zowel het station als het bruisende stadscentrum. Dit maakt de Contrescarp de perfecte uitvalsbasis.

De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een hoogwaardig appartementen complex en is gelegen aan de nieuwe recreatiehaven: Noorderhaven. De grote glazen puien geven een riant uitzicht op de jachthaven. De oude haven die er ooit lag, is terug en ook het oude stratenpatroon is hersteld om de historie in ere te houden. Het oude industrieterrein de Mars is omgetoverd naar een hoogwaardige, gevarieerde en levendige stadswijk. De Noorderhaven is het nieuwe centrum van Zutphen. En met een oppervlakte van 209 m2 is er in ieder geval voldoende ruimte om jouw horecaconcept, kantoorruimte, winkel en/of praktijkruimte tot leven te brengen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Indien gewenst is de overname van een vaste parkeerplaats in de parkeerkelder en/of aanlegplaats in de haven ook bespreekbaar.

PS Voor de liefhebbers. Op Wikipedia meer over de tegenhanger van de contrescarp: de escarpe https://nl.wikipedia.org/wiki/Escarpe

Kenmerken
Verkoop/verhuur: verkoop casco bedrijfsruimte
Regio/ligging: Zutphen
Oppervlakte totaal: 209 vierkante meter

Financiële uitgangspunten
Vraagprijs: € 498.000,– k.k. (excl. BTW)
Voorbehoud: gunning verkoper

Meer informatie & contact
Voor meer informatie, vragen of bezichtigen neem contact op met de makelaar van dit object Youp Dumont

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Cafetaria, Casco-horecaruimte, Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Vraagprijs
€ 498.000,- k.k.
Oppervlakte (VVO)
209 m2
Liggingskenmerken
Woongebied, Aan vaarwater, Havengebied, Winkelcentrum
Zitplaatsen
1
Bouwjaar
2021
Terras
Ja
Woonruimte
Nee

Bekijk op de kaart