Foto's
Video
Plattegrond

Beproefd recept

Kerkstraat 18
7571 EE Oldenzaal
189 m2
60 zitplaatsen
Huurprijs: € 41.035,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 39.500,-

Omschrijving

Natuurlijk, wij kunnen wel een lovend verhaal afsteken over Bistro Dominic, maar die vele honderden uitgesproken positieve online recensies zijn veelzeggender. Deze zaak krijgt een dikke 9 gemiddeld: een 4,5 uit 5 op Google, Facebook en hetzelfde bij Restaurant Guru. Kijk, dan doe je iets (heel) goed.

Geheim van de smid? Combinatie van keuken, gastvrijheid en locatie. Om te beginnen is het restaurant gevestigd in een prachtig monumentaal pand. Tussen de kenmerkende Sint Plechelmusbasiliek en het stadshuis, in het hart van Oldenzaal.

Mooie binnenkomer

Het pand kent een prachtige historie en is circa 980 A.D. gebouwd. Het heeft door de eeuwen meerdere functies gehad, waaronder stadshuis, rechtbank, gevangenis en nu… Nu maakt Dominic graag plaats voor jouw, of jullie, concept. Want de huidige exploitant vindt het tijd voor een nieuw avontuur.

Wat Dominic voor je achterlaat mag er zijn, zoals alle benodigdheden om het huidige, of soortgelijk, concept voort te zetten. Professionele keuken met de daarbij behorende apparatuur. En een authentiek thematisch interieur. Door de speelse indeling en het karakter is er ook ruimte voor een combinatieconcept. Bijvoorbeeld een restaurant met wijnlokaal of kunstatelier.

Vanwege de centrale ligging is voldoende aanloop verzekerd. En met een terras met direct zicht op die prachtige basiliek en plek voor 60 personen is het hele plaatje compleet. Met een nieuwe sterke keuken, onverminderde gastvrijheid en de kracht van deze toplocatie, ga je hier volgens beproefd recept ongetwijfeld een groot succes tegemoet.

Eenmaal, andermaal… Bel of app Youp Dumont, 06 27 09 42 52, voor de brochure of bezichtiging. Dan hak je samen met hem vlot de knoop door, voordat een ander je voor is.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
(Eet)café, Café-restaurant, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 41.035,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 39.500,-
Oppervlakte (VVO)
189 m2
Liggingskenmerken
Winkelcentrum
Zitplaatsen
60
Bouwjaar
1980
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart