Foto's
Video
Plattegrond
360° foto

Het Karpermeer

Haartseweg 2
7121 LB Aalten
255 m2
65 zitplaatsen
100 terras zitplaatsen
Huurprijs: € 23.716,- per jaar
Bedrijfsexploitatie: € 125.000,-

Omschrijving

Gratis parkeren voor de deur, aan het water gelegen, fabuleus uitzicht, een knus restaurant en een cafetaria aan de voorzijde: Wat wil je nog meer.

Bij Restaurant Het Karpermeer in Aalten voel je je direct thuis. De sfeer is ongedwongen en de medewerkers stellen je direct bij binnenkomst op je gemak. Vanuit de restaurantruimte kijk je door de grote ramen over het terras op het water. Deze restaurantruimte is helemaal bij de tijd en biedt plaats aan zeker 65 gasten. Door middel van de grote openslaande deuren loop je zo het terras op waar – hoewel er ruimte voldoende is – de huidige ondernemer nog eens 100 zitplaatsen heeft gecreëerd.

Via de keuken die vanuit de bar in het restaurant bereikbaar is loop je zo door naar het cafetaria gedeelte aan de voorzijde van het bedrijf. De gasten kunnen via een separate ingang plaatsnemen in de de wachtruimte van de cafetaria om hier hun bestelling in ontvangst te nemen. Naast de keuken bevinden zich verschillende opslagruimten en een grote koelcel.

Het karpermeer kent een uitstekende reputatie en de (Google) reviews liegen er niet om: 4,4 sterren (!). Na jaren aan het roer te hebben gestaan is het voor de huidige ondernemers tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe kapitein, met recht een kans voor de oplettende ondernemer!

Meer informatie? Bel snel met makelaar Youp Dumont.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Cafetaria, Dagexploitatie, Lunchroom, Restaurant
Huurprijs
€ 23.716,- per jaar
Bedrijfsexploitatie
€ 125.000,-
Oppervlakte (VVO)
255 m2
Liggingskenmerken
Aan bosrand, Aan water
Zitplaatsen
65
Zitplaatsen terras
100
Bouwjaar
1973
Terras
Ja
Woonruimte
Nee
Overname personeel
Ja

Bekijk op de kaart