Foto's
Plattegronden
360° foto's

Klaar voor ambitieuze ondernemer

Broederstraat 23
8261 GN Kampen
157 m2
50 terras zitplaatsen
Vraagprijs: € 676.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie: € 99.000,-

Omschrijving

Je struikelt haast over de 5-sterren recensies. En na één bezoek weet je genoeg. Dit is het. Die vermelding in prestigieuze culinaire gidsen en de erkenning van Michelin is volkomen terecht. De Bottermarck is een icoon. Het pand, de keuken, de hartelijke ontvangst.
Weet waar je aan begint met de overname van dit succes. De verwachtingen zijn nu al hooggespannen. Maar als het goed is, is dat is precies wat het beste in jou, of jullie, naar boven brengt.

Beginnen je handen al te jeuken om dit culinair erfgoed voort te zetten en nieuwe hoofdstukken te schrijven in de geschiedenis van De Bottermarck? Je passie voor fine-dining en wens om te ondernemen komen hier namelijk perfect samen. In een restaurant dat zijn sporen al heeft verdiend in de gastronomische wereld tijdens de afgelopen twintig jaar. De klassiek Franse gerechten met verrassende twist zijn een toonaangevende bestemming voor fijnproevers. In een setting die de gastvrijheid van een huiskamer uitstraalt. Dit restaurant trekt dan ook regelmatig zakelijke gasten aan voor lunchafspraken en diners.

De Bottermarck straalt niet alleen van binnen verfijning en gastvrijheid uit. De buitenkant van dit indrukwekkende rijksmonument vertelt een verhaal van eeuwenoude charme en geschiedenis. In de Middeleeuwen diende het pand als een levendig handelshuis. Een plek waar bewoners en kooplieden uit alle windstreken samenkwamen om goederen te verhandelen en verhalen uit te wisselen. Al sinds die tijd is De Bottermarck een plek waar mensen op en aan lopen, dit is niks veranderd. De karakteristieke voorgevel, rijk aan historische details, weerspiegelt de status en gastvrijheid die dit pand door de jaren heen heeft behouden. Met zijn hoge ramen en statige lijnen straalt het een gevoel van openheid en toegankelijkheid uit. Een uitnodiging die nog steeds voelbaar is voor iedereen die langs dit restaurant wandelt.

Met een verleidelijk en groot terras, naast hét museum van Kampen. Subliem gelegen voor zowel een luxe avond uit als exclusieve bijeenkomsten. Met half open keuken die gasten uitnodigt om jullie kunsten te bewonderen onder het genot van een kwaliteitswijn uit de sfeervolle kelder. Of om te genieten in een private dining-setting op de eerste verdieping, waar groepen tot 16 gasten zich terugtrekken voor een intiem samenzijn.

Verkocht?
Bij de overname, om het plaatje helemaal rond te maken, vind je op de tweede verdieping nog een (bedrijfs)woning met een zelfstandige ingang! Hoogste tijd om die, en alle andere kwaliteiten van deze topzaak, eens aan een nadere inspectie te onderwerpen? Goed idee. Bel of app Jeroen Pontenagel op 06 20251503 of Xander Smits, op 06 29434079.

Kenmerken

Status
Beschikbaar
Type horeca
Restaurant
Vraagprijs
€ 676.000,- k.k.
Bedrijfsexploitatie
€ 99.000,-
Oppervlakte (VVO)
157 m2
Liggingskenmerken
In centrum
Zitplaatsen terras
50
Terras
Ja
Woonruimte
Ja
Overname personeel
Nee

Bekijk op de kaart